"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις του Κώστα Σκρέκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλες οι συγκεντρώσεις πολιτών στις επισκέψεις του Κώστα Σκρέκα στην Καλαμπάκα , στον Κλεινοβό, στη Γλυκομηλιά και στη Χρυσομηλιά που – όπως ανέφερε ο ίδιος – πιστοποιούν το ρεύμα νίκης για τη Νέα Δημοκρατία , ώστε να παραμείνει ο τόπος στην πρώτη γραμμή με έργα που στο επίκεντρο έχουν τον άνθρωπο.

Ο Τρικαλινός υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και κυρίως με δεκάδες νέους που έδωσαν δυναμικό παρών. Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα που γίνονται στα Τρίκαλα από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επειδή ακριβώς ο ίδιος είναι στην πρώτη γραμμή. 80 έργα, ύψους 180 εκατ. ευρώ για το Νομό μας, με τα οποία δημιουργούνται όλες εκείνες τις συνθήκες ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και οι νέοι να παραμείνουν στον τόπο μας.

Καταλήγοντας υπογράμμισε: «Θέλουμε να στηρίξουμε τα χωριά μας για να μην ερημώσουν. Μόνο μέσα από την ανάπτυξη θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τα χωριά μας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε τα Τρίκαλα να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης