Εντυπωσιακή εκδήλωση στο 10ο Δημοτικό Σχολείο για τον Βασίλη Τσιτσάνη Reviewed by Momizat on . Μια υπέροχη εκδήλωση  ετοίμασαν τα παιδιά της έκτης τάξης , οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων . Η αίθουσ Μια υπέροχη εκδήλωση  ετοίμασαν τα παιδιά της έκτης τάξης , οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων . Η αίθουσ Rating: 0

Εντυπωσιακή εκδήλωση στο 10ο Δημοτικό Σχολείο για τον Βασίλη Τσιτσάνη

sakis 020

Μια υπέροχη εκδήλωση  ετοίμασαν τα παιδιά της έκτης τάξης , οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων .

sakis 008

Η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου γέμισε με φωτεινά χαμόγελα, κέφι και τραγούδια του μεγάλου δημιουργού Βασίλη Τσιτσάνη , με τα παιδιά να κερδίζουν το χειροκρότημα από τους υπερήφανους γονείς και τους δασκάλους  τους, οι οποίοι όλες τις προηγούμενες ημέρες καθοδήγησαν και προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο τους μικρούς μαθητές.

sakis 017

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί  από καιρό δούλευαν για την εκδήλωση και παρουσίασαν  ένα πλούσιο πρόγραμμα με live εκτέλεση τραγουδιών του Τρικαλινού δημιουργού, χορό και αναφορές στη ζωή και το έργο του.

sakis 010

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή