"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Εντυπωσιακή εμφάνιση του ιστορικού Γυναστικού Συλλόγου Τρικλάλων στο Κύπελο Ανωμάλου Δρόμου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι αθλητές του κέρδισαν 1 χρυσό, 1 αργυρό  και 1 χάλκινο μετάλλιο

Την περασμένη Κυριακή 20-11-2022 στο αθλητικό κέντρο της Πηγής Τρικάλων (Σκαμνιές) έγινε το Κύπελλο Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος που είναι ουσιαστικά το Φθινοπωρινό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Για ακόμη μία φορά οι ιδιότυποι αυτοί αγώνες (αγώνες εκτός σταδίου) στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά. Από οργανωτικής πλευράς όλα λειτούργησαν στην εντέλεια και οι φιλοξενούμενοι αθλητές και οι συνοδοί έφυγαν για ακόμη μία φορά με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Υπήρξε  αρκετά μεγάλη συμμετοχή και η εμφάνιση των αθλητών ήταν εξαιρετική αφού οι αγώνες αυτοί αποτελούσαν πρόκριση για εκείνους που θα πάρουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα γίνει στο Τορίνο στις 11-12-2022.

Από Τρικαλινής πλευράς οι αθλητές του Γ.Σ.Τρικάλων έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση ίσως μία από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων.

Και αυτό γιατί την  ομάδα του Γ.Σ.Τρικάλων αποτελούσαν νέοι αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι μερικοί  δεν είχαν την ανάλογη εμπειρία τέτοιων αγώνων.

Η μακρόχρονη παράδοση του Συλλόγου συνεχίστηκε με την εξαιρετική εμφάνιση της 17χρονης Δήμητρας Ντάσκα η οποία κέρδισε την 1η θέση στο δρόμο των 3000μ Κ18 με αρκετή διαφορά από τη 2η αθλήτρια.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και η Άρτεμις Μόκκα, η οποία πήρε την 3η θέση στο δρόμο των 6000μ Κ23. Η Άρτεμις ανέβηκε στο βάθρο σε αγώνες ανωμάλου δρόμου  για πρώτη φορά στη μέχρι τώρα αθλητική της διαδρομή.

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του δρόμου των 8000μ Κ23 οι οποίοι πήραν τη 2η θέση στην ομαδική βαθμολογία με 46βαθμούς και έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στη βαθμολογία του Γ.Σ.Τρικάλων. Την ομάδα αποτελούσαν οι  Γιώργος Παπαϊωάννου (13ος), Γιώργος Κωνσταντάρας (15ος)  και ο Διονύσης Μέρμηγκας (17ος).

Στο αγώνισμα των 4000μ της κατηγορίας Κ18 των αγοριών έκαναν πολύ καλή εμφάνιση οι 16 χρονοι αθλητές Θωμάς Γιουβρής και Κωνσταντίνος Σιακαβάρας  παίρνοντας την 15η και 23η θέση αντίστοιχα δείχνοντας ότι το μέλλον στους δρόμους ημιαντοχής -αντοχής τους ανήκει.

Εκτός των πιο πάνω αθλητών πήραν μέρος στο δρόμο των  6000μ Κ20 ο Παναγιώτης Κελεπούρης, στα  3000μ Κ18 η Βασιλική Τόλια και στα 3000μ Αγοριών Κ16 ο Αντώνης Μπουραζάνας.

Θα πρέπει να επισημανθεί για ακόμη μία φορά ότι αυτή η καινούργια ομάδα του Γ.Σ.Τρικάλων που πήρε μέρος σ’ αυτούς του αγώνες, πριν από λίγα χρόνια ήταν αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών του Συλλόγου. Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά η οργανωμένη, συστηματική και επιστημονική δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης