"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας στην 33η Διεθνή έκθεση τουρισμού filoxenia

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έκλεψε τις εντυπώσεις η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας με την εντυπωσιακή είσοδο στην έκθεση συνοδευόμενη από το κλαρίνο του Γιάννη Ζιάκο ,και ενθουσίασαν οι παραδοσιακές πίτες και τα εδέσματα που ετοίμασαν οι Γυναίκες του Συλλόγου .

Φωτογραφία του χρήστη Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδονας.

Στη 33η Διεθνή έκθεση τουρισμού filoxenia στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Σύλλογος γυναικών Φαρκαδόνας στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας εκπροσωπώντας το Δήμο Φαρκαδόνας στις 12 Νοεμβριου ωρα 12΄00πμ ,και ταξίδεψε τους επισκέπτες στην παράδοση της Θεσσαλίας μας …με γεύσεις από τη μάνα γη παρουσιάζοντας το πρόγραμμα «back to routes …a delicious journey ,full of traditional flavours .. mythessaly».

Φωτογραφία του χρήστη Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδονας.

Με ζωντανή μουσική χορούς του τόπου μας και φυσικά τις φημισμένες πεντανόστιμες θεσσαλικές πίτες. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος ,προβλήθηκε ένα βίντεο των δράσεων του Συλλόγου που ετοίμασε και η Διοίκηση του Συλλόγου, ενώ έγιναν εποικοδομητικές επαφές με εκπροσώπους φορέων ,άλλων Περιφερειών που συμμετείχαν στην έκθεση .

Φωτογραφία του χρήστη Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδονας.
Ευχαριστούμε τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Γιάννη Μπουτινα και το Δήμο Φαρκαδόνας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για την παρουσίαση και προβολή της παράδοσης του τόπου μας .
Ευχαριστούμε τις κυρίες του Συλλόγου που ετοίμασαν παραδοσιακά εδέσματα ,τον Δήμαρχο κ Μεριβάκη ,τον Αναπλ.Δήμαρχο κ Μεμηλα τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ Καραμάνο ,το Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού <Αγιος Γεώργιος >κ.Τσιαουση τον αντιπρόεδρο κ.Κύργια , τους νεαρούς χορευτές του Πετρωτου καθώς και τα Μέλη του Συλλόγου που μας συνόδευσαν και στήριξαν με την παρουσία τους .Συγχαρητήρια στην χορευτική μας ομάδα , και τον χοροδιδάσκαλο μας κ.Αλεξίου

Φωτογραφία του χρήστη Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδονας.
Σύντομα το Βίντεο καθως και το υλικό της παρουσίας μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης