"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22 C
Trikala

Εντυπωσιακή εμφάνιση των αθλητών του Γ.Σ. Τρικάλων στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στη Λάρισα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι αθλητές του κέρδισαν 9 πρώτες θέσεις, 4 δεύτερες και 1 τρίτη

Το  περασμένο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Μαίου  έγινε στη Λάρισα το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  Στίβου Ανδρών – Γυναικών.

Οι επιτυχίες των αθλητών του Γ.Σ. Τρικάλων αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστούμε τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες γυμνάστηκαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Ήταν πράγματι συγκινητικές οι αγωνιστικές προσπάθειες που κατέβαλαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Υπεραιωνόβιου Συλλόγου αυτό το διήμερο, με εντυπωσιακά για την εποχή αποτελέσματα. Η εμφάνιση αυτή εντυπωσίασε ειδικούς και μη και αναμένεται  αρκετοί από αυτούς τους αθλητές να προκριθούν στα επερχόμενα  πανελλήνια πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η εμφάνιση του κάθε αθλητή και αθλήτριας παρουσιάζεται στη συνέχεια.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΓΟΣ: άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση του αθλητή του Δημήτρη Σούλα από τον πολλά υποσχόμενο 800άρι. Αφού ήρθε 1ος   το Σάββατο στο αγώνισμα των 400μ με νέο ατομικό ρεκόρ 49΄΄58, την Κυριακή ήρθε 1ος και στα 800μ με 1΄53΄΄32, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση από τους αντιπάλους του. Έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν’ όψει των μεγάλων αγωνιστικών προκλήσεων της περιόδου. Ο Λαγός πήρε μέρος και με τη ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ400μ με την οποία κέρδισε την 1η θέση.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΝΑΚΟΣ: εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά ο αθλητής του Περικλή Χατζηαναστασιάδη κερδίζοντας με άνεση  την 1η θέση στο δρόμο των 400μ με εμπόδια  με 53΄΄99. Έδειξε και αυτός ότι είναι έτοιμος να επιτύχει τους μεγάλους του στόχους της χρονιάς.

ΕΥΤΥΧΙΑ  ΓΙΟΥΒΡΗ: η ανερχόμενη αθλήτρια του Δημήτρη Σούλα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στο δρόμο των 400μ όπου κέρδισε την 1η θέση με 58΄΄76 το Σάββατο, όσο   και στο δρόμο των 800μ την Κυριακή όπου κέρδισε επίσης την 1η θέση με 2΄15΄΄14. Και τα δύο αγωνίσματα τα κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση. Οι ειδικοί περιμένουν από τη 19χρονη Ευτυχία να εντυπωσιάσει στα αγωνίσματα αυτά τα επόμενα χρόνια.

ΔΗΜΗΤΡΑ  ΝΤΑΣΚΑ: η μεγάλη και η ευχάριστη έκπληξη των αγώνων. Η 16χρονη Δήμητρα έκανε εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας την 1η θέση μετά από έντονο συναγωνισμό στο δρόμο των 1500μ, συντρίβοντας το ατομικό της ρεκόρ με 4΄44΄΄81. Η αθλήτρια της Βίβιαν Γρατσάνη, της Τασούλας Μυλωνά και της Γεωργίας Μυλωνά, έδειξε ότι είναι το ανερχόμενο αστέρι του Συλλόγου, όπου με τις Γιουβρή, Μόκκα (δεν πήρε μέρος στους αγώνες γιατί ήταν τραυματισμένη) και τις άλλες μικρές ανερχόμενες αθλήτριες θα αποτελέσουν τα κατοπινά χρόνια τη βάση για μια πολύ ισχυρή γυναικεία ομάδα. Η ίδια αθλήτρια  ήρθε 2η  στο δρόμο των 800μ με επίδοση 2΄22΄΄27.

Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Συλλόγου με τη συνεχή ανάδειξη νέων ταλέντων όπως η Δ. Ντάσκα. Όμως αναμένεται και η ανάδειξη νέων ταλαντούχων παιδιών τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή  τους στους αγώνες που ακολουθούν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ: ο αθλητής του Βασίλη Βουτσελά πήρε την 1η θέση στο άλμα σε ύψος με 1μ και 84 εκ. που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τις πολύ μεγάλες δυνατότητες του ταλαντούχου αυτού αθλητή. Η θέση που πήρε  είναι ο προάγγελος αυτών που θα συμβούν στους αγώνες που ακολουθούν αφού πια δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ: ήρθε 2ος στο δρόμο των 400μ με νέο ατομικό ρεκόρ 50΄΄36 και 4ος στο δρόμο των 800μ με 1΄59΄΄78. Ο Διονύσης πήρε μέρος με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ400μ με την οποία κέρδισε την 1η θέση.  Ο αθλητής αυτός αναμένεται να βελτιώσει στους επόμενους αγώνες ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις του και στα 2 αγωνίσματα αφού είναι ένας αθλητής με πολύ μεγάλες δυνατότητες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΠΑ: άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση από τον Γιώργο στο δρόμο των 800μ όπου πήρε την 3η θέση με 1΄56΄΄70. Θα μπορούσε να τρέξει ακόμη πιο γρήγορα αν η τακτική του ήταν πιο καλή. Στο δρόμο των 400μ ήταν 4ος με 51΄΄35 και 1ος με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ400μ. Όπως ο Διονύσης έτσι και ο Γιώργος αναμένεται να βελτιώσουν τις επιδόσεις στους αγώνες που ακολουθούν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ: ήρθε 1ος στο δρόμο των 1500μ με επίδοση 4΄22΄΄97 και                  1ος στο δρόμο των 5000μ με 16΄32΄΄52. Ο Γιώργος  είναι άξιος θαυμασμού αφού μπόρεσε και ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν από 2 μήνες με το διάστρεμμα της ποδοκνημικής που συνέβη κατά την προπόνηση σε ανώμαλο δρόμο. Αναμένεται ότι  ο                     21χρονος αθλητής θα γράψει τη δική του ιστορία στους δρόμους αντοχής.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΨΩΜΑ: η 17χρονη αθλήτρια, αθλήτρια και αυτή της ακαδημίας του Συλλόγου πραγματοποίησε έξοχες εμφανίσεις τόσο στο δρόμο των 1500μ όπου ήρθε 4η με 4΄27΄΄45 όσο και στο δρόμο των 5000μ όπου πήρε τη 2η θέση με την εξαιρετική επίδοση για την ηλικία της 20΄ 43΄΄72.  Η Ευαγγελία έτρεξε για 1η φορά τα 5000μ και η εμφάνισή της δείχνει ότι το αθλητικό της μέλλον είναι ευοίωνο.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ο 18χρονος αθλητής έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο δρόμο των 1500μ, όπου ήρθε 2ος με 4΄24΄΄. Ο ταλαντούχος αυτός αθλητής έχει ρίξει φέτος περισσότερο το βάρος των προσπαθειών του στην προετοιμασία του για τις πανελλήνιες εξετάσεις χωρίς βέβαια να παραμελεί στο μέτρο του δυνατού και τις προπονήσεις. Αναμένεται στα κατοπινά χρόνια να ξεδιπλώσει το αναμφισβήτητο ταλέντο του.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: πήρε την 4η θέση στο άλμα σε μήκος με 6μ και 81 εκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αγώνισμα του Αντώνη είναι το δέκαθλο και ο συγκεκριμένος αγώνας έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος συνθέτων αγωνισμάτων.

ΦΑΜΠΙΟ ΛΑΠΟΥΣΙ: ήρθε 6ος στο δρόμο των 800μ με νέο ατομικό ρεκόρ  2΄03΄΄70 και επίσης ήρθε 1ος με τη σκυταλοδρομία 4Χ400μ. Ο Φάμπιο είναι σίγουρο ότι στους επόμενους αγώνες θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ: πήρε μέρος στο δρόμο των 100μ με επίδοση 11΄΄80 (Χρόνος Χεριού) και στο δρόμο των 200μ με επίδοση 24΄΄ 47.

ΟΜΑΔΑ Γ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 4Χ400Μ: 1η με επίδοση 3΄25΄΄70 απαρτιζόμενη από τους ΦΑΜΠΙΟ ΛΑΠΟΥΣΗ, ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΕΡΜΗΓΚΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΠΑ και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΛΑΓΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης