Εντυπωσιακή συναυλία της «Χορωδίας Τρικάλων» και του «Ωδείου Α. Κασιώλα» Reviewed by Momizat on . Ακόμη μία εξαιρετική συναυλία της «Χορωδίας Τρικάλων» σε συνεργασία με τα μουσικά σύνολα του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα» στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο του δή Ακόμη μία εξαιρετική συναυλία της «Χορωδίας Τρικάλων» σε συνεργασία με τα μουσικά σύνολα του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα» στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο του δή Rating: 0

Εντυπωσιακή συναυλία της «Χορωδίας Τρικάλων» και του «Ωδείου Α. Κασιώλα»

Εντυπωσιακή συναυλία της «Χορωδίας Τρικάλων» και του «Ωδείου Α. Κασιώλα»

Ακόμη μία εξαιρετική συναυλία της «Χορωδίας Τρικάλων» σε συνεργασία με τα μουσικά σύνολα του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα» στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο του δήμου Τρικκαίων. Τη γενική καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος Αναστασία Κασιώλα, ενώ τη μουσική διεύθυνση οι μαέστροι Μαρκέλλα Τσούβα και Βασιλική Τσούβα.

Φωτογραφία του Dimitris Papastergiou.

Επί σκηνής, τρικαλινοί μουσικοί, χορωδοί και προσκεκλημένοι καλλιτέχνες-συνεργάτες της «Χορωδίας Τρικάλων» ερμήνευσαν  ένα μοναδικό ρεπερτόριο, συμπράττοντας καλλιτεχνικά με τη «Συμφωνική Ορχήστρα Τρικάλων», τη Χορωδία Δωματίου «Kasiola Voices», την «Παιδική Συμφωνιέττα Τρικάλων», τη «Χορωδία Νέων» και την «Παιδική Χορωδία» του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα».

Φωτογραφία του Dimitris Papastergiou.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή