"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.7 C
Trikala

Εντυπωσιακό συναπάντημα με αγριόγιδα στα ορεινά Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όταν καταφέρνεις να φωτογραφίσεις ένα άγριο ζώο στο φυσικό του περιβάλλον και μάλιστα εν κινήσει, σημαίνει μεταξύ άλλων ότι έχεις ταλέντο, υπομονή και μάτι… Φωτογραφικές λήψεις που προξενουν δυνατά συναισθήματα, έκπληξη, χαμόγελο και γιατί όχι και δέος.

Μπορεί να είναι εικόνα αναρρίχηση και βουνό

Εικόνες καταπληκτικές που μας επαναφέρουν σε επαφή με τη φύση της περιοχής μας και ταυτόχρονα μας υπενθυμίζουν πως απειλείται και χρειάζεται την προστασία μας για να μην χαθεί. Οι φωτογραφίες από τον φακό του Βασίλη Σιδέρη στην επιβλητική Κακαρδίτσα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Όπως λέει ο Βασίλης Σιδέρης:  ” Ένα εντυπωσιακό συναπάντημα με αγριόγιδα στις πλαγιές της Πίνδου! Σε αυστηρά προστατευόμενες περιοχές όπως ο Όλυμπος και η Τύμφη ο πληθυσμός τους έχει ανακάμψει και δεν αποτελούν και τόσο σπάνιο θέαμα. Είναι όμως κάτι πολύ ιδιαίτερο για τα ορεινά των Τρικάλων. Αν και υπάρχει πάντα ο φόβος η δημοσιοποίηση τέτοιων φωτογραφιών να κινητοποιήσει λαθροθήρες έχω την ελπίδα ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και υπάρχουν πλέον τα αναγκαία αντανακλαστικά για να προστατευτούν αυτά τα μοναδικά πλάσματα”.

Μπορεί να είναι εικόνα φρατέρκουλα και όρνιο

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξαιρετικές φωτογραφίες, μπράβο σας.
    Μην φοβάστε την κινητοποίηση λαθροθηρών, θα έρθει η παντελή τους εξαφάνιση από τα τεράστια ενεργειακά συμφέροντα οσονούπω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης