Εντός “γραμμής” ο Βλαχογιάννης Reviewed by Momizat on . Οπως αναφέρει δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο του Ηλία Βλαχογιάννη, "Η Ελλάδα δεν αντέχει αλλά μέτρα, η χώρα εκπλήρωσε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της έναντ Οπως αναφέρει δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο του Ηλία Βλαχογιάννη, "Η Ελλάδα δεν αντέχει αλλά μέτρα, η χώρα εκπλήρωσε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της έναντ Rating: 0

Εντός “γραμμής” ο Βλαχογιάννης

Εντός “γραμμής” ο Βλαχογιάννης

Οπως αναφέρει δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο του Ηλία Βλαχογιάννη, “Η Ελλάδα δεν αντέχει αλλά μέτρα, η χώρα εκπλήρωσε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της έναντι των δανειστών μας. Τώρα είναι η σειρά τους να πράξουν ότι απαιτείται, για να καταστεί το χρέος βιώσιμο, τόνισε μεταξύ άλλων, στην πρωινή εκπομπή του MEGA “Κοινωνία ώρα Mega”, ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης.

Μετά από τεράστιες θυσίες των πολιτών, μετά την ομολογούμενη, από τους εμπνευστές και συντάκτες του, ως λάθος συνταγή του μνημονίου, η χώρα πετυχαίνει να παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα, για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια.

blaxo-mega1Τον επόμενο χρόνο το μνημόνιο φεύγει. Μαζί του πρέπει να φύγει και ο βραχνάς του δημοσίου χρέους, που οι εταίροι μας δεσμευτήκαν να το καταστήσουν βιώσιμο.  Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα δώσουν τη μάχη σε επίπεδο κορυφής, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Όλοι πρέπει να συνδράμουν, σ’ αυτή την προσπάθεια.  Μικροκομματικοί υπολογισμοί και μικροσυμφέροντα, πρέπει να παραθερισθούν.  Ήρθε η ώρα της πολιτικής διαπραγμάτευσης και  η πατρίδα μας, πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα, συμπλήρωσε ο κ. Βλαχογιάννης”.

Αυτή είναι και η “γραμμή” της ΝΔ αυτό το διάστημα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή