"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

«Εντός Νοεμβρίου» τα αναδρομικά στους ένστολους είπε από τη Λάρισα η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη διαβεβαίωση πως εντός του τρέχοντος μηνός θα ξεκινήσει η διαδικασία καταβολής των αναδρομικών στους ενστόλους έδωσε από τη Λάρισα όπου βρέθηκε την Πέμπτη η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Η κ. Τσαρουχά επισκέφθηκε στρατιωτικούς σχηματισμούς σε Λάρισα και Κουτσόχερο, ενώ σε δηλώσεις της κατά την είσοδό της στην 1η Στρατιά για το θέμα των αναδρομικών, είπε πως «έχει ψηφιστεί η τοπολογία είναι θέμα διαδικασιών και προφανώς μέσα στο Νοέμβριο θα καταβληθούν».

Παράλληλα δήλωσε «εντυπωσιασμένη» από τα όσα είδε στην επίσκεψή της στη Λάρισα, συμπληρώνοντας με νόημα ότι «εμείς ως πολιτικοί έχουμε την υποχρέωση να υπηρετήσουμε τις ένοπλες δυνάμεις στις υποχρεώσεις και τις ανάγκες τους, για να μπορέσουν κι αυτοί με τη σειρά τους να ανταποκριθούν στο μεγάλο έργο της ασφάλειας και της διασφάλισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας».

Την υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφανής.

Νωρίτερα, η κ. Κόλια επισκέφθηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας όπου την υποδέχτηκαν ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης