Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας: Να παραμείνουν οι περιφερειακοί ρ/τ σταθμοί της ΕΡΤ Reviewed by Momizat on . Με αφορμή πληροφορίες ότι το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να προχωρήσει στην κατάργηση των περιφερειακών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών της ΕΡΤ, το Διοικητικό Συμβ Με αφορμή πληροφορίες ότι το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να προχωρήσει στην κατάργηση των περιφερειακών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών της ΕΡΤ, το Διοικητικό Συμβ Rating: 0

Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας: Να παραμείνουν οι περιφερειακοί ρ/τ σταθμοί της ΕΡΤ

Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας: Να παραμείνουν οι περιφερειακοί ρ/τ σταθμοί της ΕΡΤ

Με αφορμή πληροφορίες ότι το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να προχωρήσει στην κατάργηση των περιφερειακών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών της ΕΡΤ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καλεί την κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, αλλά και τις θέσεις της EBU, της ΔΟΔ και ΕΟΔ και να μην προχωρήσει σε ενέργειες που απομονώνουν και φιμώνουν την Περιφέρεια και ειδικότερα την ακριτική Ελλάδα.

Η ΠΟΕΣΥ και όλες οι Ενώσεις Συντακτών επιμένουν στη θέση τους ότι οι περιφερειακοί σταθμοί πρέπει να παραμείνουν, στο πλαίσιο βεβαίως της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ.

Η ΠΟΕΣΥ δεν είναι αντίθετη στον εξορθολογισμό της ΕΡΤ, ο οποίος όμως πρέπει να πραγματοποιηθεί με τον οργανισμό σε επαναλειτουργία.

Συνεπείς στην αταλάντευτη αυτή θέση τους, οι επικεφαλής της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων-μελών της θα παραστούν στην εκδίκαση της αγωγής των εργαζομένων της ΕΡΤ Ηρακλείου, που διεξάγεται τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, εκφράζοντας εμπράκτως τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των συναδέλφων τους.

 

Η Διοίκηση της Ένωσης Συντακτών

Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή