Ενότητα και αυτοδέσμευση για τη νίκη από τον συνδυασμό του Δ. Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Ολομέλεια θέλησης για την τελική νίκη Με κοινό μέλημα την προσφορά στον Δήμο Τρικκαίων, με ΣΤΟΧΟ, ΟΡΑΜΑ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, πραγματοποιήθηκε χθες η 2η ολομέλεια του Ολομέλεια θέλησης για την τελική νίκη Με κοινό μέλημα την προσφορά στον Δήμο Τρικκαίων, με ΣΤΟΧΟ, ΟΡΑΜΑ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, πραγματοποιήθηκε χθες η 2η ολομέλεια του Rating: 0

Ενότητα και αυτοδέσμευση για τη νίκη από τον συνδυασμό του Δ. Παπαστεργίου

Ενότητα και αυτοδέσμευση για τη νίκη από τον συνδυασμό του Δ. Παπαστεργίου

Ολομέλεια θέλησης για την τελική νίκη

Με κοινό μέλημα την προσφορά στον Δήμο Τρικκαίων, με ΣΤΟΧΟ, ΟΡΑΜΑ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, πραγματοποιήθηκε χθες η 2η ολομέλεια του συνδυασμού του Δ. Παπαστεργίου, με σκοπό την συζήτηση των τελευταίων οργανωτικών θεμάτων, λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη εκλογική μάχη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δ. Παπαστεργίου κάλεσε τους υποψήφιους συμβούλους του να βγουν στην κοινωνία με θετική διάθεση, ενημερώνοντας κάθε συνδημότη μας για το πρόγραμμα και τις θέσεις της «Επανεκκίνησης Τώρα».

Συζητήθηκαν επίσης θέματα κινητοποίησης για την μεγάλη προεκλογική ομιλία του συνδυασμού που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, των εκλογικών αντιπροσώπων κατά την ημέρα των εκλογών, καθώς και την ενεργοποίηση των συνδημοτών μας για την κρισιμότητα της «άσκησης» του εκλογικού τους δικαιώματος.

Όλοι οι υποψήφιοι, με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαστεργίου, μια γροθιά, με ενιαία έκφραση και με κοινή θέληση την πρόοδο του τόπου μας και μόνο, υποσχέθηκαν διεξαγωγή κόσμιου και ηθικού προεκλογικού αγώνα

Αλλά πάνω απ’ όλα, δεσμεύτηκαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη μεγάλη νίκη που θα πάει τον Δήμο Μπροστά!

Ο Δήμος Τρικκαίων ΑΛΛΑΖΕΙ! Η «Επανεκκίνηση Τώρα!» προχωρά δυναμικά.

restart_2 restart_3

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή