Ενόχλησε το πανό τού “Φυσάει Κόντρα” Reviewed by Momizat on . Δεν προλάβαμε να το επιβεβαιώσουμε, αλλά έχει ξανασυμβεί. Σύμφωνα με ανακοίνωση του "Φυσάει Κόντρα", ούτε μια μέρα μετά την παρέμβαση της παράταξης για το πάρκο Δεν προλάβαμε να το επιβεβαιώσουμε, αλλά έχει ξανασυμβεί. Σύμφωνα με ανακοίνωση του "Φυσάει Κόντρα", ούτε μια μέρα μετά την παρέμβαση της παράταξης για το πάρκο Rating: 0

Ενόχλησε το πανό τού “Φυσάει Κόντρα”

Ενόχλησε το πανό τού “Φυσάει Κόντρα”
Δεν προλάβαμε να το επιβεβαιώσουμε, αλλά έχει ξανασυμβεί. Σύμφωνα με ανακοίνωση του “Φυσάει Κόντρα”, ούτε μια μέρα μετά την παρέμβαση της παράταξης για το πάρκο, αφαιρέθηκαν τα πανό που είχαν τοποθετήσει μέλη της στον χώρο. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από την ανάρτησή τους και τα πανώ του “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ” για την προάσπιση του δημόσιου χώρου απομακρύνθηκαν από το πάρκο Ματσόπουλου .

Την ίδια στιγμή τα διαφημιστικά πανώ των σκυλάδικων παραμένουν αναρτημένα επί μήνες σε κεντρικά σημεία της πόλης  , ακόμα και μπροστά στο Δημαρχείο και η δημοτική αρχή κάθεται και τα θαυμάζει.
Ξέρουμε ότι “ενοχλούμε” .
Θα κάνουμε τα  πάντα για να συνεχίζουμε να “ενοχλούμε” , θα κάνουμε τα πάντα για να να ανατρέψουμε τις πολιτικές που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του πολίτη και θεοποιούν το κέρδος των λίγων και “εκλεκτών”.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ”

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή