"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.9 C
Trikala

Εν ενεργεία συνταγματάρχης ο ληστής με χειροβομβίδα σε τράπεζα της Αργυρούπολης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρεις ληστείες τραπεζών με την απειλή ψεύτικης χειροβομβίδας διέπραξε στη διάρκεια των τελευταίων μηνών 53χρονος εν ενεργεία συνταγματάρχης του Στρατού Ξηράς. Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, λίγα λεπτά μετά την τρίτη κατά σειρά ληστεία που διέπραξε, σε υποκατάστημα αυτή τη φορά στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Μπήκε στην τράπεζα προσποιούμενος τον πελάτη και έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με χειρουργική μάσκα. Απείλησε τον υπάλληλο και αφαίρεσε χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία. Κατά τη διαφυγή του καταδιώχθηκε από αστυνομικούς και τελικά συνελήφθη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την έρευνα προέκυψε αφενός μεν ότι η χειροβομβίδα με την οποία είχε απειλήσει τους υπαλλήλους ήταν ψεύτικη, αφετέρου δε ότι ο ίδιος στη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών είχε ληστέψει άλλες δύο τράπεζες σε Π. Φάληρο και Αργυρούπολη, με λεία 5.000 και 2.000 ευρώ, αντιστοίχως.

Στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν φέρεται να είπε ότι διέπραξε τις ληστείες προκειμένου να καλύψει χρέη που είχε εξαιτίας της εξάρτησής του από τον τζόγο.

Πηγή: kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης