"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.6 C
Trikala

Εν Τρικάλοις, 1981

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είναι άνοιξη του σωτηρίου(? έτους 1981. Οι ιππήλατες άμαξες παρατεταγμένες στην παραποτάμια οδό Αμαλίας, εκεί που σήμερα είναι η εξέλιξη τους, τα ταξί. Βλέπουμε ένα επάγγελμα στην δύση του. Μερικοί όμως επιμένουν μη έχοντας, παντοιοτρόπως, την δυνατότητα προσαρμογής.

Στην δύση του και ο …καπιταλισμός, ούριος πνέει ο άνεμος στα πανιά του σοσιαλισμού, όστις έφτασε στην χώρα το φθινόπωρο.

Ώ καιροί απείρου κάλλους, καλά περάσαμε, δεν λέω… Βρισκόμαστε στην εποχή, όπου ένας αείμνηστος θείος μου αγόρασε ένα κομπιουτεράκι με σκοπό να το ανοίξει, για να δει πως αυτό το ρημάδι γνωρίζει πρόσθεση και πολλαπλασιασμό…

Η οικοδομική δραστηριότητα της πόλεως, βρίσκεται στο ζενίθ. Τα αρχοντικά που κοσμούσαν το κέντρο της, αντικαταστήθηκαν με πολυκατοικίες επηρεασμένες αυστηρά από την γεωμετρία του Ευκλείδη. Σκοπός τους είναι ένας: να χτίσουμε όσο μπορούμε περισσότερα διαμερίσματα, να τα νοικιάσουμε και μετά να καθόοοομαστε(θυμηθείτε τον αξέχαστο Μίμη Φωτόπουλο). Εξαίρεση το ‘’Πανελλήνιον’’ δεξιά, που ‘’φυλάττει Θερμοπύλας’’ έως σήμερα.

Δημήτριος Τουφεξίδης.

Σημείωση: Η φίλη μου κυρία Στέλλα Τσίγκα, μου παραχώρησε ένα μεγάλο αρχείο φωτογραφιών της, με σκοπό να τις μοιραστώ μαζί σας. Καλό σας …κουράγιο για τις επόμενες.

TA TΡIKAΛΑ ΣΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης