"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Εξέγερση στο συνδυασμό του Ν. Τσιλιμίγκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Μέερα Μαγιού με μίσεεψες, μέερα Μαγιού σε χάανω. Άανοιξη γιέ που αγάαπαγες κι ανέεβαινες απάανω..”


Το λαικό αυτό και άκρως επαναστατικό άσμα του Μπιθικώτση από τα φάλτσα χείλη του Θανάση Τσιάρα ακούγονταν εκείνο το πρωινό, στους διαδρόμους του κτιρίου της Περιφέρειας στη Λάρισα.


Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Τσιλιμίγκας έντρομος είχε συγκαλέσει τα μέλη της ομάδας του στο Περιφερειακό συμβούλιο, μετά τις δηλώσεις του Τρικαλινού ερασιτέχνη αοιδού και Περιφερειακού συμβούλου σε τοπικό ραδιόφωνο, περί ελλείμματος ηγεσίας και αντιπολιτευτικής ανεπάρκειας του συνδυασμού “Η Θεσσαλία στη Καρδιά μας”.


Βλέποντας τον να μπαίνει στην αίθουσα ο γνωστός καρδιοχειρούργος αμέσως του είπε: “Πως μπόρεσες ανήμερα της επετείου του κινήματος του ναυτικού, να με αμφισβητήσεις φίλε Θανάση;”


“Βαρέθηκα αρχηγέ να μας γλεντάει τόσο καιρό ο Αγοραστός και ο Μιχαλάκης.

Περισσότερη αντιπολίτευση κάνει η Παναγιώτα Μανταλιά παρά εμείς” αποκρίθηκε ο στασιαστής αυτοδιοικητικός με το προσωνύμιο “Τσακ Νόρις”, λόγω της ομοιότητας του με το κινηματογραφικό ήρωα. 

“Υπό αυτές τις συνθήκες και λόγω εργασιακού φόρτου, αποσύρομαι αν υπάρξει κάποιος που μπορεί ηγηθεί επιτυχώς, συνθέτοντας ταυτόχρονα τις δύο τάσεις που υπάρχουν στη παράταξη”, δήλωσε απογοητευμένος ο καταγόμενος από την Αγρελιά κορυφαίος γιατρός.


Τότε το λόγο πήρε αμέσως ο νεαρός και φέρελπις Γιάννης Χάιδος: “Επειδή είμαι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί, παρ`ότι σε λίγους μήνες θα είμαι σίγουρα βουλευτής, προσφέρομαι έως τότε να ηγηθώ της στρατηγικής αντεπίθεσης του συνδυασμού μας στο Περιφερειακό συμβούλιο. Θα τους ταράξω στις επερωτήσεις”.


“Αγαπητοί μου, το αιώνιο πρόβλημμα με τις επαναστάσεις είναι η διαχείριση του μετά “, είπε στους αποσβολωμένους συντρόφους του ο Σταύρος Τραγάνης, φεύγοντας πρώτος από τη συνεδρίαση προβληματισμένος..


(Το ευθυμογράφημα είναι φανταστικό και ουδόλως απηχεί τη πραγματικότητα).

Κων. Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης