"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.2 C
Trikala

Εξαιρετική εμφάνιση με διακρίσεις στους Βαλκανικούς Αγώνες του Συλλόγου Ρυθμικής Γυμναστικής «ΟΛΥΜΠΙΑ»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια Ομάδα – Μια Οικογένεια. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ “ΟΛΥΜΠΙΑ” ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΟΥΣ 2ΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

2οι Βαλκανικοί Αγώνες Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής Burgas-Bulgaria sports hall Mladost 7-9 Ιουλίου. Τέταρτη θέση για τα κορίτσια της Olympia Junior των Τρικάλων. Νέες διακρίσεις αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πειθαρχίας μα και σπάνιου ταλέντου για τις αθλήτριες του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ που για πολλοστή φορά έκαναν περήφανο το σύλλογο, τις προπονήτριες –Βασιλική Πριόνα και Silvana Georgieva.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 62 ομάδες από 8 χώρες ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟ-ΕΛΛΑΔΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ- ΣΕΡΒΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ -ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας!!!! Πόσο υπέροχο είναι να βλέπουμε νεαρά κορίτσια να επιδεικνύουν αυτοπεποίθηση, αφοσίωση και δεξιότητες σε ένα άθλημα και συγκεκριμένα στο άθλημα της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής Η αφοσίωση, η σκληρή δουλειά και η συνεργασία που απαιτούνται για να αναπτύξουν τις ικανότητες τους και να επιτύχουν στον τομέα τους, είναι αξιέπαινα. !! Οι αθλήτριες μας κάνουν τον δικό τους προσωπικό αγώνα, συχνά κάτω από δύσκολες προπονητικές συνθήκες, και κυρίως με το δικό τους μεράκι, των προπονητριών τους και των οικογενειών τους. Συνεχίστε να εμπνέεστε από αυτό που κάνετε και να δείχνετε πάντα αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Ο δρόμος προς την επιτυχία μπορεί να είναι προκλητικός, αλλά με τη σωστή καθοδήγηση και αποφασιστικότητα, μπορείτε να φτάσετε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να είστε πρότυπο για άλλα κορίτσια και έφηβες. Η επιτυχία και η προσπάθεια που επιδεικνύετε μπορεί να ενθαρρύνει άλλα κορίτσια να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην προπονήτρια της ομάδας μας κα Βασιλική Πριόνα που εδώ και επτά χρόνια είναι δίπλα στα παιδιά μας και έχουμε περάσει μαζί τόσες στιγμές και έχουμε βιώσει τόσα διαφορετικά συναισθήματα!!! Έμαθε στα παιδιά μας τι θα πεί να Αγωνίζεσαι, να Κερδίζεις αλλά και να Χάνεις, να Χαίρεσαι με την επιτυχία του Συναθλητή σου αλλά και να είσαι δίπλα του στις Αποτυχίες του!!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την προπονήτρια κυρία Silvana Georgieva για την παρουσία της δίπλα στις αθλήτριες μας και που με τις δικές τις προσπάθειες και ικανότητες όλα αυτά τα χρόνια, διατηρείται ψηλά το επίπεδο των αθλητριών του συλλόγου τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε ήθος! Πάντα μπροστά και πάντα με χαμόγελο!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης