Εξαιρετική η συμμετοχή του συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑ Τρικάλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στη Σόφια Reviewed by Momizat on . Η αποστολή των Τρικάλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στη Σόφια τα είχε όλα ..στρας, εντυπωσιακά κορμάκια, κίνηση,έκφραση , χαμόγ Η αποστολή των Τρικάλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στη Σόφια τα είχε όλα ..στρας, εντυπωσιακά κορμάκια, κίνηση,έκφραση , χαμόγ Rating: 0

Εξαιρετική η συμμετοχή του συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑ Τρικάλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στη Σόφια

Εξαιρετική η συμμετοχή του συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑ Τρικάλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στη Σόφια

Η αποστολή των Τρικάλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στη Σόφια τα είχε όλα ..στρας, εντυπωσιακά κορμάκια, κίνηση,έκφραση , χαμόγελα,αγωνία,συγκίνηση , ένταση όπως και φιλίες με άλλες χώρες.Η ομάδα μας κατηγορία 12-14 , κατέκτησε την 7η θέση στην παγκόσμια κατάταξη με  μια παρά πολύ ωραία και υποσχόμενη παρουσία.

Η εμπειρία ήταν μαγική. Μετά απο τόσα χρόνια προπονήσεων με δύσκολες συνθήκες όπως η πανδημία και με σχεδόν χωρίς υποδομές  και να καταφέρνεις να συμμετάσχεις σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σου δημιουργεί ένα δέος.Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για τα παιδιά και είναι σίγουρο ότι θα το θυμούνται σε όλη τους τη ζωή.Τα κορίτσια μας είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν, να δουν κάτι διαφορετικό, να παρακολουθήσουν προπονήσεις άλλων χωρών όπως Φιλανδία, Βουλγαρία,Ισπανία, Δανία, Τσεχία, Τουρκία και άλλες. Όλα αυτά είναι εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Επόμενος στόχος  ο 1ος Βαλκανικός που θα γίνει  στην Πρέβεζα 8-10 Ιουλίου και το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής που θα γίνει στη Λαμία όπως και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Αυστρία το Νοέμβριο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις προπονήτριες μας κυρία Silvana Georgieva και Βάσω Πριόνα για την  παρουσία τους δίπλα στις  αθλήτριες μας που  μεταδίδουν με  ήθος το αθλητικό  ιδεώδες στα παιδιά μας και  που  με τις δικές τους προσπάθειες  και ικανότητες όλα αυτά τα χρόνια, διατηρείται ψηλά το επίπεδο των αθλητριών του συλλόγου τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε ήθος!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, παράγοντες, κριτές και γονείς για την συμμετοχή και την στήριξη όλων.

Επίσης θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε  θερμά την Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων και τον  Δήμο Τρικκαίων για την στήριξη τους και την  ευγενή χορηγία υψηλής ποιότητας αθλητικού υλικού για την κάλυψη των αναγκών του συλλόγου μας.Με την στήριξη τους  όλοι οι στόχοι επιτυγχάνονται και δίνει σε όλους μας και στον καθένα χωριστά τη δύναμη και το κουράγιο να κρατάμε την ομάδα της καρδιάς μας ψηλά και σταθερά στον δρόμο των επιτυχιών.

Μα πάνω από όλα πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες της καρδιάς μας :Αναστασία Κοσκουβάτα, Μαρία Μαράβα, Ζωή Γεωργούλα, Φωτεινή Γκίκα, Χριστίνα Γκίκα, Αντιγόνη Παπακώστα, Σωτηρία Γεωργούλα, Δήμητρα Μπαρέκα.

Συγχαρητήρια Χρ. Μιχαλάκη για τις διακρίσεις του Συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑ

Τα συγχαρητήριά του για την ιδιαίτερα θετική και πολλά υποσχόμενη παρουσία των Τρικαλινών κοριτσιών της ΟΛΥΜΠΙΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, εκφράζει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Όπως υπογραμμίζει «θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ΟΛΥΜΠΙΑ, που με την εμφάνισή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής μας έκαναν περήφανους και έδειξαν την σημαντική δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο. Συγχαρητήρια αξίζουν και στο προπονητικό τιμ, αλλά και σε όλους όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια του Τρικαλινού Συλλόγου, ο οποίος κάνει συνεχώς βήματα μπροστά και διεκδικεί διακρίσεις. Ως Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων θα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό τους, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες
τους, ώστε να πάρουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Με την συνδρομή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στηρίζουμε τους αθλητές και τους Συλλόγους μας, δίνοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εφόδια για την συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις και ακόμη περισσότερες διακρίσεις».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή