Εξαπάτησαν ηλικιωμένο δύο γυναίκες στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας   εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης και κλοπής σε βάρους ηλικιωμένου στα Τρίκαλα και σχηματίσ Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας   εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης και κλοπής σε βάρους ηλικιωμένου στα Τρίκαλα και σχηματίσ Rating: 0

Εξαπάτησαν ηλικιωμένο δύο γυναίκες στα Τρίκαλα

Εξαπάτησαν ηλικιωμένο δύο γυναίκες στα Τρίκαλα

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας   εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης και κλοπής σε βάρους ηλικιωμένου στα Τρίκαλα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, στις 10-06-2014, δύο άγνωστες γυναίκες μετέβησαν σε οικία 83χρονου ημεδαπού, όπου προσποιούμενες υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών τον έπεισαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 2.550 ευρώ, προκειμένου να διευθετήσουν υπόθεση συγγενικού του προσώπου.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην οικία του παθόντα αφαίρεσαν επιπλέον διάφορα κοσμήματα.

Όπως προέκυψε από τη συλλογή και επεξεργασία στοιχείων αλλά και την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών μία από τις δράστιδες είναι μία 43χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης και της κλοπής.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή