Εξαφανίστηκε 38χρονη από τα Στουρναραίικα Reviewed by Momizat on . Εξαφάνιση 38χρονης Τρικαλινής δηλώθηκε χθες το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων. Σύμφωνα με το StournareikaPress την εξαφάνιση της 38χρονης Όλγα Τσιονάρα Εξαφάνιση 38χρονης Τρικαλινής δηλώθηκε χθες το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων. Σύμφωνα με το StournareikaPress την εξαφάνιση της 38χρονης Όλγα Τσιονάρα Rating: 0

Εξαφανίστηκε 38χρονη από τα Στουρναραίικα

Εξαφανίστηκε 38χρονη από τα Στουρναραίικα

Εξαφάνιση 38χρονης Τρικαλινής δηλώθηκε χθες το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων. Σύμφωνα με το StournareikaPress την εξαφάνιση της 38χρονης Όλγα Τσιονάρα του Βασιλείου, έκανε ο σύζυγός της και ο οποίος δήλωσε πως η 38χρονη έφυγε από την οικία τους στα Στουρναραίϊκα του Δήμου Πύλης στις 23 Οκτωβρίου για να επισκεφθεί τον Ιατρό της και έκτοτε αγνοείται η τύχη της.

Η 38χρονη που είναι μητέρα 4 παιδιών, είχε εξαφανισθεί και το 1994 αλλά μετά την παρέλευση 3ημέρου είχε επιστρέψει στην οικία της.

Μετά την ενημέρωση των Αρχών για την εξαφάνιση της 38χρονης, οι Αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες, συλλέγουν στοιχεία, ενώ αξιοποιούν κάθε πληροφορία που έχουν στην διάθεση τους, προκειμένου να εντοπιστεί, το συντομότερο η 38χρονη γυναίκα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή