Εξετάσεις επιλογής για την Α΄ Γυμνασίου στο Μουσικό σχολείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on .   Το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων, ότι οι αιτήσεις για τις εξετάσεις επιλ   Το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων, ότι οι αιτήσεις για τις εξετάσεις επιλ Rating: 0

Εξετάσεις επιλογής για την Α΄ Γυμνασίου στο Μουσικό σχολείο Τρικάλων

Εξετάσεις επιλογής για την Α΄ Γυμνασίου στο Μουσικό σχολείο Τρικάλων

 

Το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων, ότι οι αιτήσεις για τις εξετάσεις επιλογής  της  Α΄ Γυμνασίου του σχολικού έτους 2017-2018 άρχισαν και θα διαρκέσουν έως τις 31 Μαΐου 2017.Μετά το πέρας της 31ης Μαΐου 2017, ουδεμία αίτηση γίνεται δεκτή. Οι γονείς, ή κηδεμόνες, που ενδιαφέρονται να φοιτήσει το παιδί τους στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την καταθέσουν, είτε στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, είτε να την αποστείλουν μέσω φαξ στο 2431074471. Το έντυπο της αίτησης μπορούν να το προμηθεύονται από το Μουσικό Σχολείο, ή από την ιστοσελίδα του σχολείου.

Υπενθυμίζεται ότι στα Μουσικά Σχολεία εγγράφονται απόφοιτοι δημοτικού σχολείου έπειτα από επιλογή. Η διαδικασία επιλογής των μαθητών διενεργείται από αρμόδιες επιτροπές, που ορίζονται από τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Ιουνίου 2017. Η διαδικασία επιλογής θα αρχίσει ταυτόχρονα για όλους τους υποψηφίους, σε όλα τα Μουσικά Σχολεία, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.00. Πρόκειται για απλή διαδικασία, για την οποία δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις.

Πληροφορίες: Μουσικό σχολείο Τρικάλων, Δημοκρίτου και Περιφερειακή Οδός, Ριζαριό, Τρίκαλα, τηλέφωνο & φαξ: 2431074471.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή