Εξετάσεις ζωνών για τους τζουντόκα του Αίαντα Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Με εξετάσεις ζωνών ξεκίνησε ο μήνας για τους τζουντόκα του Αίαντα Τρικάλων. Την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2014, 19 αθλητές από 6 ως 38 ετών, έδωσαν τον καλύτερό το Με εξετάσεις ζωνών ξεκίνησε ο μήνας για τους τζουντόκα του Αίαντα Τρικάλων. Την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2014, 19 αθλητές από 6 ως 38 ετών, έδωσαν τον καλύτερό το Rating: 0

Εξετάσεις ζωνών για τους τζουντόκα του Αίαντα Τρικάλων

Εξετάσεις ζωνών για τους τζουντόκα του Αίαντα Τρικάλων

aias1Με εξετάσεις ζωνών ξεκίνησε ο μήνας για τους τζουντόκα του Αίαντα Τρικάλων.

Την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2014, 19 αθλητές από 6 ως 38 ετών, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο τατάμι . Παρουσίασαν τεχνικές ρίψεων και  τεχνικές εδάφους, εξετάστηκαν σε θέματα ορολογίας του αθλήματος και κανονισμών .

Παρών στις εξετάσεις ήταν ο Καναδός  Paul Sulzycki, προπονητής τζούντο, ο οποίος παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ΤΕΦΑΑ της πόλης μας και παράλληλα προπονείται στον τρικαλινό σύλλογο.

Ικανοποιημένος ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής τζούντο Τασίκας Γιάννης, συνεχάρη τους αθλητές για την επίδοσή τους και τους παρότρυνε να συνεχίσουν με την ίδια επιμονή και υπομονή την προσπάθεια στο ‘’δρόμο της ευγένειας’’ , όπως είναι η μετάφραση των λέξεων τζού-ντο. Κάθε βαθμίδα απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια, και αντιπροσωπεύει καλύτερη φυσική κατάσταση, αυτοσυγκέντρωση, περισσότερη αυτοπειθαρχία, αυτοσεβασμό, ηρεμία, περισσότερη γνώση, αυτοεκτίμηση. Με τις διαβαθμιζόμενες ζώνες στο τζούντο αναγνωρίζεται η αθλητική ικανότητα κάθε τζουντόκα, το εύρος των τεχνικών του γνώσεων, η συνεισφορά του στο άθλημα, καθώς και οι αρετές του χαρακτήρα του.

Να σημειωθεί ότι, στις 30 Μαρτίου 2014, θα διοργανωθεί στην πόλη μας το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Τζούντο Τρικάλων, το οποίο έχει γίνει θεσμός και αναμένεται να γεμίσει άλλη μία φορά το κλειστό της Μπάρας και τα Τρίκαλα με τζουντόκα από όλη την Ελλάδα.

aias2

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή