Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από οικίες που διεπράχθησαν στην πόλη και την ευρύτερη περι Από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από οικίες που διεπράχθησαν στην πόλη και την ευρύτερη περι Rating: 0

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές στα Τρίκαλα

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές στα Τρίκαλα

Από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από οικίες που διεπράχθησαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.
Συνελήφθη ως δράστης προχθές (25.01.2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 27χρονος ημεδαπός ROMA, ύστερα από προσαγωγή του ως ύποπτος τέλεσης κλοπών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 27χρονος με το πρόσχημα ότι εμπορευόταν διάφορα προϊόντα μετέβαινε με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο συγγενικού του προσώπου, σε διάφορες περιοχές των Τρικάλων. Εκεί, αφού εντόπιζε οικίες, των οποίων οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν, εισερχόταν σ’ αυτές χωρίς να γίνει αντιληπτός και αφαιρούσε χρυσαφικά και χρηματικά ποσά.
Πιο αναλυτικά, εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς με την προαναφερόμενη μέθοδο διέπραξε τις παρακάτω κλοπές:
– Την (23.07.2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 80χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά και δύο πορτοφόλια με μικρό χρηματικό ποσό.
– Την (13.09.2013) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 43χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά, μία τηλεόραση και ένα φορητό υπολογιστή.
– Την (02.11.2013) το πρωί στα Τρίκαλα εισήλθε σε οικία 52χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και διάφορα χρυσαφικά.
– Την (24.01.2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, εισήλθε σε οικία 68χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά και μικρό χρηματικό ποσό.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και το Ι.Χ. Φορτηγό που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή