Εξοπλίζονται μέσω ΕΣΠΑ τα χειρουργεία του Πανεπιστημιακού Reviewed by Momizat on . Δύο νέες προεγκρίσεις συμβασιοποίησης, συνολικού κόστους 400.650,75 ευρώ που αφορούν τον εξοπλισμό των χειρουργείων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας Δύο νέες προεγκρίσεις συμβασιοποίησης, συνολικού κόστους 400.650,75 ευρώ που αφορούν τον εξοπλισμό των χειρουργείων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας Rating: 0

Εξοπλίζονται μέσω ΕΣΠΑ τα χειρουργεία του Πανεπιστημιακού

Εξοπλίζονται μέσω ΕΣΠΑ τα χειρουργεία του Πανεπιστημιακού

Δύο νέες προεγκρίσεις συμβασιοποίησης, συνολικού κόστους 400.650,75 ευρώ που αφορούν τον εξοπλισμό των χειρουργείων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και αφορά ειδικότερα στην προμήθεια και εγκατάσταση του παρακάτω εξοπλισμού:
– Τρείς τράπεζες γενικής χειρουργικής και τα παρελκόμενά τους. Τα παρελκόμενα δίνουν τη δυνατότητα διεξαγωγής ουρολογικών, νευροχειρουργικών και ΩΡΛ επεμβάσεων.
– Μία ορθοπεδική χειρουργική τράπεζα μεταφερόμενης επιφάνειας. Διαθέτει μεταφερόμενη επιφάνεια και συνοδεύεται από σύστημα έλξεως με εξαρτήματα για επεμβάσεις σε κνήμη, χέρια, ώμο, μηρό.
– Μία χειρουργική τράπεζα βαρέως τύπου με παρελκόμενα. Συνοδεύεται από εξαρτήματα κατάλληλα για βαρυιατρική χειρουργική.
– Μια σκιαλυτική λυχνία τύπου led με δύο δορυφόρους.
– Μια σκιαλυτική λυχνία τύπου led με ένα δορυφόρο.
– Τρεις σκιαλυτικές λυχνίες τύπου led.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή