Εξωτερική και εσωτερική λειτουργία του Νηπιαγωγείου Reviewed by Momizat on . Η οργανωσιακή συμπεριφορά και στο Νηπιαγωγείο, καθώς και η  συνεργασία με τους γονείς και τους τοπικούς φορείς, απασχόλησαν την η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σ Η οργανωσιακή συμπεριφορά και στο Νηπιαγωγείο, καθώς και η  συνεργασία με τους γονείς και τους τοπικούς φορείς, απασχόλησαν την η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σ Rating: 0

Εξωτερική και εσωτερική λειτουργία του Νηπιαγωγείου

Εξωτερική και εσωτερική λειτουργία του Νηπιαγωγείου

Η οργανωσιακή συμπεριφορά και στο Νηπιαγωγείο, καθώς και η  συνεργασία με τους γονείς και τους τοπικούς φορείς, απασχόλησαν την η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Την ημερίδα διοργάνωσε η Σχολική Σύμβουλος της 31ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής, κα. Ευανθία Κοτρώτσιου με βασικό θέμα την Εσωτερική και Εξωτερική Λειτουργία του Νηπιαγωγείου: Προτάσεις και Προοπτικές, ενώ παρουσιάστηκαν και δύο βασικά ζητήματα που αφορούν τα Νηπιαγωγεία ως βάση της Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας συζητήθηκε η οργανωσιακή συμπεριφορά και το Νηπιαγωγείο, θέμα που αναπτύχθηκε από τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Χρήστο, ενώ δεύτερο θέμα συζήτησης αποτέλεσε το Νηπιαγωγείο και εξωτερικό περιβάλλον: Συνεργασία με Γονείς και Τοπικούς Φορείς» το οποίο αναπτύχθηκε από τον Διεθνολόγο, Γ. Γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου Αττικής και Ειδικό Επιστήμονα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, Δρ. Μιχάλη Χρηστάκη.

DSC08780

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή