Εξόρμηση του ΚΚΕ για την Παλαιστίνη Reviewed by Momizat on . Στα Τρίκαλα διοργανώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, εξόρμηση  στο κέντρο της πόλης με σκοπό το μοίρασμα έντυπου υλικού για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και τη Στα Τρίκαλα διοργανώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, εξόρμηση  στο κέντρο της πόλης με σκοπό το μοίρασμα έντυπου υλικού για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και τη Rating: 0

Εξόρμηση του ΚΚΕ για την Παλαιστίνη

Εξόρμηση του ΚΚΕ για την Παλαιστίνη

Στα Τρίκαλα διοργανώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, εξόρμηση  στο κέντρο της πόλης με σκοπό το μοίρασμα έντυπου υλικού για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και την έκφραση της αλληλεγγύης  του Τρικαλινού λαού στον Παλαιστινιακό.

Tα στελέχη του ΚΚΕ χαρακτηρίζουν  βάρβαρη και εγκληματική επίθεση του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού λαού που έχει οδηγήσει εως σήμερα στο θάνατο τουλάχιστον σε 248 Παλαιστίνιους ,ενώ έχουν τραυματισθεί 1.682 τις μέρες που ακολούθησαν από την πρώτη αεροπορική επιδρομή. Πάνω από από 18.000 οικογένειες έχουν ξεριζωθεί από τα σπίτια τους.

kke_palaistini3

 

Στη διάρκεια της εξόρμησης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης τα στελέχη του κόμματος διένειμαν ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του ΚΚΕ, όπου μεταξύ άλωνα αναφέρονται:

Για τις αιματηρές αυτές εξελίξεις τεράστιες είναι οι ευθύνες των ΗΠΑ που με κάθε τρόπο στηρίζουν το Ισραήλ στη συνέχιση της καταπίεσης και αιμορραγίας του παλαιστινιακού λαού.

Ευθύνες έχει και η ΕΕ, που ακολουθεί την πολιτική των «ίσων αποστάσεων» ανάμεσα στο θύτη και το θύμα και ταυτόχρονα αναπτύσσει συνεργασία με το Ισραήλ σε στρατιωτικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο.

Σε αυτές τις συνθήκες δεν δικαιολογείται καμία κυβέρνηση να κρατά τη γραμμή των ίσων αποστάσεων και απαιτείται άμεσα:

·         Να σταματήσει τώρα η επέμβαση και το αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ.

·         Να σταματήσει ο εποικισμός, να φύγουν τα στρατεύματα κατοχής για να ανοίξει ο δρόμος να υπάρξει ένα βιώσιμο, κυρίαρχο και πραγματικά ελεύθερο Παλαιστινιακό Κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, ισότιμο, αναγνωρισμένο κράτος μέλος του ΟΗΕ.

Να ακυρωθούν όλες οι στρατιωτικές συμφωνίες της Ελλάδας  με το Ισραήλ και να σταματήσει κάθε συμμετοχή της χώρας μας σε κοινά στρατιωτικά γυμνάσια..

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή