Εξόρμηση των ΑΝ.ΕΛΛ σε λαϊκή – κεντρική πλατεία Reviewed by Momizat on . Στη λαϊκή αγορά και την Κεντρική πλατεία της πόλης μας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ όπου διανεμήθηκαν ενη Στη λαϊκή αγορά και την Κεντρική πλατεία της πόλης μας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ όπου διανεμήθηκαν ενη Rating: 0

Εξόρμηση των ΑΝ.ΕΛΛ σε λαϊκή – κεντρική πλατεία

Εξόρμηση των ΑΝ.ΕΛΛ σε λαϊκή – κεντρική πλατεία

Στη λαϊκή αγορά και την Κεντρική πλατεία της πόλης μας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ όπου διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια και έγινε συζήτηση με τους ανθρώπους της καθημερινής λαϊκής βιοπάλης για τα καυτά ζητήματα που τους απασχολούν.

Στο φυλλάδιο που διανεμήθηκε περιλαμβάνονταν οι θέσεις του κινήματός μας για το Εθνικό Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης καθώς και το κυβερνητικό μας πρόγραμμα που, μεταξύ άλλων, αφορά:

  • Την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας
  • Την προώθηση μιας νέας κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας
  • Τον λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και την διαγραφή του επονείδιστου χρέους
  • Την καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων
  • Την προστασία της πρώτης κατοικίας

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συνεχίζουμε δυναμικά και χωρίς εκπτώσεις τον αγώνα μας για απαλλαγή του λαού και της πατρίδας από την κατοχική κυβέρνηση και τα εξοντωτικά μέτρα. Στον σκοπό μας αυτό τάσσονται καθημερινά πολλοί συμπολίτες που εγγράφονται ως μέλη και δημοσίως τους ευχαριστούμε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή