Εξώδικο Χρ. Καλλέα σε Χρ. Μπλουγούρα για τους… ψηφοφόρους Reviewed by Momizat on . Στην κατάθεση εξώδικου ώστε να περιέλθει στα χέρια του η λίστα με τα μέλη και κατ’ επέκταση τους ψηφοφόρους για τις εκλογές στον Συλλόγου του Ιστορικού Εμπορικο Στην κατάθεση εξώδικου ώστε να περιέλθει στα χέρια του η λίστα με τα μέλη και κατ’ επέκταση τους ψηφοφόρους για τις εκλογές στον Συλλόγου του Ιστορικού Εμπορικο Rating: 0

Εξώδικο Χρ. Καλλέα σε Χρ. Μπλουγούρα για τους… ψηφοφόρους

Εξώδικο Χρ. Καλλέα σε Χρ. Μπλουγούρα για τους… ψηφοφόρους

Στην κατάθεση εξώδικου ώστε να περιέλθει στα χέρια του η λίστα με τα μέλη και κατ’ επέκταση τους ψηφοφόρους για τις εκλογές στον Συλλόγου του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου των Τρικάλων, κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστος Καλέας κατά του σημερινού προέδρου τόσο του Εμπορικού Συλλόγου, όσο και του παραπάνω.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στις «Χαμηλές Πτήσεις» στο ράδιο Ζυγό, ο Χρήστος Καλέας παρότι έχει ζητήσει τις καταστάσεις με τα μέλη, ο πρόεδρος Χρήστος Μπλουγούρας δεν έχει ανταποκριθεί στο αίτημα.

Ο Χρ. Καλέας περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην περιοχή όπου δεκάδες καταστήματα είναι κλειστά κι αυτά που υπάρχουν τα βγάζουν δύσκολα πέρα.

Πάντως όλοι είναι σε αναμονή του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) μιας και έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση.

Οι εκλογές του συλλόγου του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου είναι την ερχόμενη Δευτέρα μετά το μεσημέρι στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων.

Σχόλια (1)

  • Jim Riflevinegar

    Τι έγινε ρε παιδιά; Ήρθε η πρωταπριλιά και δεν πήραμε χαμπάρι; Εάν αυτό το έλεγα δέκα χρόνια πριν, θα ερχόταν κάτι κύριοι με άσπρες μπλούζες, χαμογελαστοί, θα μου λέγανε συνέχεια ”ναι, βεβαίως” και θα με παίρνανε… Τώρα όμως ”παίζει” ως είδηση παντού. Μάλλον όμως για τους γνωρίζοντες, σηματοδοτεί την επερχόμενη πτώση της(κάθε) αυτοκρατορίας, λόγω …σήψης. Τελικά είναι δύσκολη η κατανόηση της λέξεως συν-εννόηση.
    Υ.Γ. ”Μωραίνει Κύριος, ον βούλεται απολέσαι”.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή