ΕΟΠΥΥ: Απεργία από Δευτέρα και στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Με κυλιόμενες 24ωρες απεργίες την ερχόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα έως και Τετάρτη, απαντούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στην κινητικότητα και τις απολύσεις. Και στα Τρί Με κυλιόμενες 24ωρες απεργίες την ερχόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα έως και Τετάρτη, απαντούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στην κινητικότητα και τις απολύσεις. Και στα Τρί Rating: 0

ΕΟΠΥΥ: Απεργία από Δευτέρα και στα Τρίκαλα

ΕΟΠΥΥ: Απεργία από Δευτέρα και στα Τρίκαλα

Με κυλιόμενες 24ωρες απεργίες την ερχόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα έως και Τετάρτη, απαντούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στην κινητικότητα και τις απολύσεις. Και στα Τρίκαλα οι ασφαλισμένοι θα εξυπηρετούνται τις ημέρες τις απεργίας από προσωπικό ασφαλείας.

Εκτός από τα παραπάνω θέματα που δικαιολογημένα απασχολούν τον ιατρικό κόσμο, σε ό,τι αφορά την πόλη των Τρικάλων, να υπενθυμίσουμε ότι παρατηρούνται σημαντικότατες ελλείψεις σε ειδικότητες γιατρών λόγω συνταξιοδοτήσεων ή λήξης των συμβάσεων.

Συγκεκριμένα, έληξαν εδώ και αρκετό καιρό οι συμβάσεις ιατρών ενός (1) χειρουργού, δυο (2) παιδιάτρων), ενός (1) παθολόγου, ενός (1) ορθοπεδικού, ενός (1) ψυχιάτρου, ενός (1) οφθαλμιάτρου, δυο (2) ακτινολόγων, καθώς και δυο (2) γιατρών που απασχολούνταν στη Μονάδα της Καλαμπάκας και ενός (1) στη Φαρκαδόνα.

Ο πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ, κ. Νίκος Σακκάς μιλάει για «απαράδεκτη κατάσταση η οποία δοκιμάζει τις αντοχές του συστήματος και των ίδιων των ασφαλισμένων οι οποίοι δεν θα μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν”. .

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή