Εορτάζει την Τρίτη το Χρονίων Παθήσεων Reviewed by Momizat on . Γιορτάζει το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων του Αγίου Θεράποντος και θα πραγματοποιηθεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας την παραμονή της εορτής τ Γιορτάζει το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων του Αγίου Θεράποντος και θα πραγματοποιηθεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας την παραμονή της εορτής τ Rating: 0

Εορτάζει την Τρίτη το Χρονίων Παθήσεων

Εορτάζει την Τρίτη το Χρονίων Παθήσεων

Γιορτάζει το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων του Αγίου Θεράποντος και θα πραγματοποιηθεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας την παραμονή της εορτής του Αγίου Θεράποντος, στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Θεραπευτηρίου, την Τρίτη 13 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. το απόγευμα.

Μετά τον πανηγυρικό εσπερινό θα επακολουθήσει εορταστικό πρόγραμμα με Χορευτικά Συλλόγων και  Χορωδίες των Τρικάλων. Συγκεκριμένα, θα εμφανιστούν η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων καθώς και τα Χορευτικά του Χ.Ο. Τρικάλων και του Συλλόγου Αργιθεατών.

Την επομένη ημέρα, Τετάρτη 14 Μαΐου στις 7:00 έως 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία στον Εορτάζοντα Ναό του Θεραπευτηρίου μας.

Το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων ανοίγει τις πύλες του για τον εορτασμό του Προστάτη του Θεραπευτηρίου μας, στον ομώνυμο Ιερό Ναό μας.

Στον προαύλιο χώρο του Θεραπευτηρίου πολίτες του Νομού Τρικάλων, οι αρχές του τόπου, συγγενείς των Περιθαλπομένων και φίλοι του Θεραπευτηρίου θα δώσουν το παρόν σε μια τόσο σημαντική στιγμή.

Το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων ανοίγει τις πύλες του στην Κοινωνία του Νομού Τρικάλων και προσκαλεί όλους τους Πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Πανηγυρικό Εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία και να δουν από κοντά το σημαντικό έργο που επιτελείται σε αυτό.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν και ολοκληρωμένο ένα σημαντικό μέρος του έργου του εκσυγχρονισμού του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, που βρίσκεται σε τελική φάση υλοποίησης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή