Εορταστικό ΙΔΕΕΣ GLAM&STYLE Reviewed by Momizat on . Εορταστικό  ΙΔΕΕΣ GLAM&STYLE το πρώτο  FREE PRESS LIFESTYLE περιοδικό της Δυτικής Θεσσαλίας ,  γιορτάζει μαζί σας ! Το ΙΔΕΕΣ  που θα κρατήσετε στα χέρια σας Εορταστικό  ΙΔΕΕΣ GLAM&STYLE το πρώτο  FREE PRESS LIFESTYLE περιοδικό της Δυτικής Θεσσαλίας ,  γιορτάζει μαζί σας ! Το ΙΔΕΕΣ  που θα κρατήσετε στα χέρια σας Rating: 0

Εορταστικό ΙΔΕΕΣ GLAM&STYLE

Εορταστικό ΙΔΕΕΣ GLAM&STYLE

Εορταστικό  ΙΔΕΕΣ GLAM&STYLE το πρώτο  FREE PRESS LIFESTYLE περιοδικό της Δυτικής Θεσσαλίας ,  γιορτάζει μαζί σας !
Το ΙΔΕΕΣ  που θα κρατήσετε στα χέρια σας είναι πιο πλούσιο από ποτέ με αποκλειστικές  συνεντεύξεις  ,προτάσεις για  δώρα ,τα 100 καλύτερα  κομμάτια της αγοράς φωτογραφημένα από την ομάδα μας  .Mια grunge  φωτογράφηση για το editorial μόδας με τη Βάσω Κολιδά στις Φυλακές Τρικάλων. Και φυσικά μόδα, ομορφιά και επιχειρηματικότητα .

Lifestyle συνεντεύξεις: Αλέξης Γεωργούλης,  μιλά αποκλειστικά στο ΙΔΕΕΣ για το θέατρο ,τη ζωή στην Αμερική  ,και τη νέα του ταινία με θέμα που θα γυριστεί στη Θεσσαλία . Γιάννης Ζουγανέλης ,η πιο ευαίσθητη συνέντευξη που έδωσε ποτέ .Και φυσικά τα όμορφα ..happening στο Μύλο των Ξωτικών που για 3η χρονιά τα Τρίκαλα γίνονται πρωτεύουσα των Χριστουγέννων .

Πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν και τη νέα χρονιά επιλέξαμε να φιλοξενήσουμε στο Χριστουγεννιάτικο τεύχος :Δ. Παπαστεργίου , Δημ. Καλογερομήτρος ,Τάσος Κατσιάνης ,Κατερίνα Μπλέτσα ,Νίκος Ζιάγκας , Άγγελος Ντούμας ,Νότης Αθανασίου , Patrick Ewuin ,ο νεαρός αθλητής της ομάδας μπάσκετ ΑRIES TRIKALA BC ,ζει το δικό του θρύλο στα Τρίκαλα και φωτογραφίζεται με τη σύζυγο του Kate .

Κυκλοφορεί …σε επιλεγμένα σημεία διανομής ,κεντρικά καφέ και στα σημεία διανομής τύπου το ΙΔΕΕΣglam&style.

Επισκεφτείτε τη νέα μας σελίδα  www.ideesmag.gr  !Σε λίγο θα αποτελεί το νέο σας σύμβουλο ομορφιάς & μόδας! Το πρώτο lifestyle ηλεκτρονικό περιοδικό της δυτ. θεσσαλίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή