Επέσατε θύματα, αδέρφια εσείς…. Reviewed by Momizat on . Εντυπωσιακές οι βολές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσωπικά κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Πάνο Σκουρλέτη όπως επίσης εντυπωσι Εντυπωσιακές οι βολές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσωπικά κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Πάνο Σκουρλέτη όπως επίσης εντυπωσι Rating: 0

Επέσατε θύματα, αδέρφια εσείς….

Επέσατε θύματα, αδέρφια εσείς….

Εντυπωσιακές οι βολές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσωπικά κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Πάνο Σκουρλέτη όπως επίσης εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση φίλα προσκείμενων στη Νέα Δημοκρατία δημάρχων και διαφόρων στελεχών .

Παρά την ολομέτωπη επίθεση κατά της Ν.Δ. κανένας δεν αντέδρασε ούτε για τη Νovartis , ούτε για τη Siemens  , σκάνδαλα , μίζες , διαφθορά , ούτε για πάρα πολλά άλλα που κατήγγειλε ο υπουργός εσωτερικών .

Παράδειγμα ο νυν αντιπρόεδρος και εν δυνάμει πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Λάππας δεν έπρεπε να αντιδράσει ή τουλάχιστον να σηκωθεί να φύγει – όπως υποστηρίζουν δεξιοί σύντροφοι του ;

Εκτός αν πήγε με την ιδιότητα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και την άλλη ιδιότητα του στελέχους της ΝΔ την άφησε έξω από την αίθουσα…..

Aυτά τα “δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη” κάποτε δεν πρέπει να ξεκαθαριστούν ; 

Φωτογραφία του Πάνος Σκουρλέτης.

Σχόλια (3)

 • ΚΚ

  Ας κατέβει ο Λάππας για Πρόεδρος ΝΟΔΕ να τα πάρει τα …..βάια!!!!

  Απάντηση
 • XX

  Αφού τον Λάππα τον στηρίζει ο Χρήστος ο Αναστασίου θα χάσει σίγουρα.Και για να μην ξεχάσω:Συμφωνεί ο Λιούτας με τον κομματάρχη του Αναστασίου να στηρίξει Λάππα?Περισσότερα σε λίγες μέρες!!!!

  Απάντηση
 • Μεσοχωριτης

  Φερτε πίσω τον Ντίνο τον Κοτρωνη να γίνει ο ουρανός πιο γαλανος πάλι στη ΝΟΔΕ.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή