Επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ – Μαχητικά πέταξαν πάνω από την κορεάτικη χερσόνησο Reviewed by Momizat on .   Τέσσερα μαχητικά F-35B των ΗΠΑ, μαζί με δύο αμερικανικά βομβαρδιστικά B-1B και τέσσερα νοτιοκορεατικά μαχητικά F-15 πέταξαν σε σχηματισμούς πάνω από την   Τέσσερα μαχητικά F-35B των ΗΠΑ, μαζί με δύο αμερικανικά βομβαρδιστικά B-1B και τέσσερα νοτιοκορεατικά μαχητικά F-15 πέταξαν σε σχηματισμούς πάνω από την Rating: 0

Επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ – Μαχητικά πέταξαν πάνω από την κορεάτικη χερσόνησο

Επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ – Μαχητικά πέταξαν πάνω από την κορεάτικη χερσόνησο

 

Τέσσερα μαχητικά F-35B των ΗΠΑ, μαζί με δύο αμερικανικά βομβαρδιστικά B-1B και τέσσερα νοτιοκορεατικά μαχητικά F-15 πέταξαν σε σχηματισμούς πάνω από την Κορεατική Χερσόνησο, όπως δήλωσε αξιωματούχος της νοτιοκορεατικής πολεμικής αεροπορίας στο αμερικανικό δίκτυο CNN.

Η άσκηση σχεδιάστηκε για να αντιρροπίσει ισχυρά «τις επανειλημμένες δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα και την ανάπτυξη από μέρους της πυρηνικών όπλων», τόνισε ο Νοτιοκορεάτης αξιωματούχος.

 

Σε ανακοίνωσή της, η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ ανέφερε ότι τα αμερικανικά βομβαρδιστικά πέταξαν εκεί από το Γκουάμ, αμερικανικό έδαφος στον Ειρηνικό Ωκεανό, ενώ τα Stealth από βάση του αμερικανικού Σώματος των Πεζοναυτών στην Ιαπωνία.

Οι αμερικανοκορεατικές δυνάμεις διεξήγαγαν από κοινού προσομοίωση ρίψης βομβών για στρατηγικό χτύπημα υποδομών του εχθρού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή