Επίδειξη καλλιτεχνικού πατινάζ αύριο στο παγοδρόμιο Reviewed by Momizat on . Οι εκπλήξεις στο παγοδρόμιο στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων συνεχίζονται. Στο πλαίσιο των δράσεων του «Μύλου των ξωτικών» έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 29 Οι εκπλήξεις στο παγοδρόμιο στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων συνεχίζονται. Στο πλαίσιο των δράσεων του «Μύλου των ξωτικών» έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 29 Rating: 0

Επίδειξη καλλιτεχνικού πατινάζ αύριο στο παγοδρόμιο

Επίδειξη καλλιτεχνικού πατινάζ αύριο στο παγοδρόμιο

Οι εκπλήξεις στο παγοδρόμιο στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων συνεχίζονται. Στο πλαίσιο των δράσεων του «Μύλου των ξωτικών» έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι μια μοναδική επίδειξη καλλιτεχνικού πατινάζ.

Η επίδειξη θα γίνει από την ομάδα που προ εβδομάδας κέρδισε πολλά μετάλλια στη Βαλκανική League στη Σόφια της Βουλγαρίας.

patizanΤέλος δύο ομάδες παιδικών τμημάτων θα παρουσιάζουν χριστουγεννιάτικες χορογραφίες.

Όπως όλες οι δράσεις του «Μύλου των Ξωτικών» έτσι και η συγκεκριμένη είναι δωρεάν για το κοινό και τους επισκέπτες της πόλης που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Στο χώρο λειτουργεί ice bar με όμορφη θέαση στο παγοδρόμιο, ευκαιρία για ξεκούραση και ζεστά ροφήματα (ρακόμελο, ζεστό κρασί κ.ά.).
(Από την οργανωτική επιτροπή)

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή