Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε εκ νέου η πλατφόρμα «myΘερμανση» – Μέχρι πότε υποβάλλονται αιτήσεις Reviewed by Momizat on . Άνοιξε ξανά και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 23 Ιουλίου η πλατφόρμα «myΘέρμανση» για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης, με σκοπό την υποβολή των δικαιολογ Άνοιξε ξανά και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 23 Ιουλίου η πλατφόρμα «myΘέρμανση» για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης, με σκοπό την υποβολή των δικαιολογ Rating: 0

Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε εκ νέου η πλατφόρμα «myΘερμανση» – Μέχρι πότε υποβάλλονται αιτήσεις

Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε εκ νέου η πλατφόρμα «myΘερμανση» – Μέχρι πότε υποβάλλονται αιτήσεις

Άνοιξε ξανά και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 23 Ιουλίου η πλατφόρμα «myΘέρμανση» για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης, με σκοπό την υποβολή των δικαιολογητικών αγορών καυσίμων, εκτός του πετρελαίου θέρμανσης, από δικαιούχους που δεν κατάφεραν να τα αναρτήσουν στην προηγούμενη προθεσμία.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δικαιούχοι πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά αγορών λοιπών καυσίμων, εκτός του πετρελαίου θέρμανσης, που τιμολογήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2021 έως την 28η Φεβρουαρίου 2021 στην πλατφόρμα έως την 23η Ιουλίου 2021

Για το φυσικό αέριο θα καταχωρίζονται δικαιολογητικά αγορών της περιόδου από 1.1.2021 έως 28.2.2021 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 29η Απριλίου 2021.

Η πληρωμή των ποσών επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους θα γίνει ως την 31 Αυγούστου στον ΙΒΑΝ που έχουν δηλώσει στο myTAXISnet.

Σε περίπτωση αμφισβήτησης του ποσού πληρωμής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση επανεξέτασης μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2021 μέσω της ενότητας «Ερωτήματα προς ΑΑΔΕ» στο myTAXISnet.

Το ποσό του επιδόματος θέρμανσης θα καταβάλλεται έως την 30η Σεπτεμβρίου 2021 για ποσά που προκύπτουν κατόπιν εξέτασης ενστάσεων.

Σημειώνεται πως μέχρι σήμερα συνολικά 536.162 μοναδιαία Α.Φ.Μ. έχουν λάβει επίδομα θέρμανσης και το συνολικό ποσό που έχει καταβληθεί ανέρχεται στα 71,5 εκατ. ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή