Επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη: «Εκθέτει τη χώρα με σκοτεινές πρακτικές» – Εξεταστική για πολιτικές ευθύνες Reviewed by Momizat on . Σκληρή δήλωση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.   «Πριν από 10 ημέρες κατέθεσα μηνυτήρ Σκληρή δήλωση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.   «Πριν από 10 ημέρες κατέθεσα μηνυτήρ Rating: 0

Επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη: «Εκθέτει τη χώρα με σκοτεινές πρακτικές» – Εξεταστική για πολιτικές ευθύνες

Επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη: «Εκθέτει τη χώρα με σκοτεινές πρακτικές» – Εξεταστική για πολιτικές ευθύνες

Σκληρή δήλωση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.  

«Πριν από 10 ημέρες κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου μου σύμφωνα με τα έγγραφα της αρμόδιας υπηρεσίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Όλες αυτές τις μέρες η κυβέρνηση και το Μαξίμου προσπάθησαν συστηματικά να υποβαθμίσουν το θέμα με σωρεία δημοσιευμάτων και ψευδών ειδήσεων ακόμα και από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Αφήστε το σχόλιο σας