"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Επίθεση Κυρίτση σε Χατζηγάκη – Λέγκα και ΝΔ για τις αγροτικές αποζημιώσεις

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε δήλωση για το θέμα των ταυτοποιήσεων των αποζημιώσεων σε αγρότες, προέβη ο βουλευτής Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Κυρίτσης, αναφερόμενος σε ευθύνες των επίσης τρικαλινών:

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή για τις παράτυπες αποζημιώσεις που είχε δώσει σε αγρότες είναι τεράστιες και τις είχα καταδείξει από τον περασμένο Ιούλιο.

Είχα επίσης επισημάνει ότι η τότε Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σωτήρη Χατζηγάκη και του υφυπουργού Οικονομικών Νίκου Λέγκα ήταν αυτή που εξέθεσε την χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έδειξε την νοοτροπία κάποιων για την κατά το δοκούν σπατάλη κοινοτικών κονδυλίων.

Αυτού του είδους οι «παροχές» και τα «δώρα» είναι δείγμα της αντίληψης που είχε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά δεν είναι τυχαία ούτε και η χρονική στιγμή που δόθηκαν. Η οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα δεν είναι φυσικό φαινόμενο, είναι αποτέλεσμα αυτού του είδους άσκησης της πολιτικής.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένω τον τρόπο με τον οποίον θα προσπαθήσει να «μετριάσει» το πρόβλημα το επικοινωνιακό επιτελείο του Πρωθυπουργού. Φαντάζομαι ότι για ακόμη μια φορά θα είναι εφευρετικοί: Ίσως τελικά να φταίει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και όχι η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας….»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης