Επίθεση με βιτριόλι: Ομόφωνα ένοχη η κατηγορούμενη – Για απόπειρα ανθρωποκτονίας Reviewed by Momizat on . Δικαστές και ένορκοι ομόφωνα κήρυξαν ένοχη την 36χρονη για το συγκεκριμένο αδίκημα και όχι για αυτό τα βαριάς Δικαστές και ένορκοι ομόφωνα κήρυξαν ένοχη την 36χρονη για το συγκεκριμένο αδίκημα και όχι για αυτό τα βαριάς Rating: 0

Επίθεση με βιτριόλι: Ομόφωνα ένοχη η κατηγορούμενη – Για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Επίθεση με βιτριόλι: Ομόφωνα ένοχη η κατηγορούμενη – Για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Δικαστές και ένορκοι ομόφωνα κήρυξαν ένοχη την 36χρονη για το συγκεκριμένο αδίκημα και όχι για αυτό τα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, όπως η ίδια είχε ζητήσει.

Μετά την ανακοίνωση αυτή, παύει ο ρόλος της πολιτικής αγωγής και ξεκινούν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης για την παροχή ελαφρυντικών. Αν δεν της αναγνωριστεί ελαφρυντικό,  η μέγιστη ποινή που μπορεί να της επιβληθεί είναι τα 15 έτη κάθειρξης.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα σήμερα, η 37χρονη Έφη είχε ανακοινώσει δια του δικηγόρου της την πρόθεσή της να μη ζητήσει να της αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020.

«Αν και πολλές φορές ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της, η εντολέας μου ακόμη και σήμερα χαρακτηρίζεται “αμετανόητη”. Μην επηρεαστείτε από τον Τύπο», ανέφερε ο συνήγορος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου στην αγόρευσή του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου ζήτησε για την 37χρονη κατηγορούμενη ο κ. Κεχαγιόγλου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή