"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

40.1 C
Trikala

ΤΡΙΚΑΛΑ-Άγρια επίθεση στη Δημοτική Αρχή από ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά από επικοινωνία μας με την Γραμματεία τού Δημάρχου για ραντεβού με τον σύλλογό μας και κατοίκων της συνοικίας μας με τόν Δήμαρχο κ. Νίκο Σακκά, στις 12/6/24 περιμέναμε να μας απαντήσουν.
Πρώτη φορά ήταν για τις 18/6/24 δεύτερη φορά για τίς 25/6/24 καί τρίτη φορά για τίς 2/7/24.
Τό μεσημέρι της 1/7/24 μας τηλεφώνησε κάποιος κύριος από τή Δημαρχία και μας είπε ότι ” ο Δήμαρχος σάς παραπέμπει στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και στην Τεχνική Υπηρεσία”.
Τού απαντήσαμε ότι εμείς ζητήσαμε συνάντηση με τον Δήμαρχο και όχι με τόν κ. Γ. Καταβουτα πού από τά μέσα μαζικής ενημέρωσης μας αποκαλεί “ανύπαρκτο σύλλογο”.
Άλλωστε ό προκάτοχός του, ό κ. Δ. Παπαστεργίου, μας δέχονταν πάντα ό ίδιος και μάλιστα όποια μέρα και ώρα μπορούσαμε.
Το ίδιο συνέβαινε και με τούς παλιότερους προκατόχους του.
Παρακαλέσαμε τόν κύριο πού μας τηλεφώνησε νά μεταβιβάσει στον Δήμαρχο κ. Ν. Σακκά τό αίτημα μας και να μας τηλεφωνήσει για να τού εξηγήσουμε.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ!!!!!
Αναρωτιέται λοιπόν ό καθένας, μήπως όποιος βρίσκεται στην εξουσία, θά πρέπει νά ακούσει πρωτα τά αιτήματα των πολιτών, (για να είναι γνώστης του θέματος), και μετά νά παραπέμπει;
Όσο για την Τεχνική Υπηρεσία τού Δήμου έχουμε νά παραθέσουμε τά εξής:
Την Τρίτη 4/12/23 κατά την επίσκεψη στο Δήμαρχο είχαμε θέσει και το θέμα της υπογειωσης, τών καλωδίων, των σωλήνων και αγωγών τών υπηρεσιών κοινής ωφέλειας ( ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΤ, φυσικού αερίου καθώς και οπτικών ινών) μάλιστα είχαμε πει ότι θά πρέπει νά γίνουν με την έναρξη τών εκσκαφών.
Αυτό για να μήν έχουμε ΣΚΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΚΑΨΙΜΑΤΑ  στο ΒΑΡΟΥΣΙ όπως έγραψε μια τοπική ιστοσελίδα.
Η προϊσταμένη τής Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Θεοδώρα Σαργιωτη, πού ήταν παρούσα, γιατί ό Δήμαρχος αποχώρησε, μετά από λίγο, είχε μια δουλειά  όπως μας είπε, μας διαβεβαίωσε ότι θά γίνει ή υπογειωση.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ;;;;
Μετά την τοποθέτηση των σωλήνων ύδρευσης, οι δρόμοι επιστρωθηκαν με κάποιο υλικό (άσπρο τσιμέντο) προσωρινώς εδώ και μήνες και άγνωστο έως πότε.
Αυτό τρίβεται και γίνεται σκόνη που επικαλύπτει, πόρτες, παράθυρα, εσωτερικά σπιτιών, τοίχους, φύλλα δέντρων και λουλουδιών ακόμα και μέσα στις αυλές.
Τό νερό έχει άμμο και σέ ορισμένες περιπτώσεις είναι θολό.
    Στις οριζόντιες σχάρες τών δρόμων για την     αποχέτευση έχουν πέσει άμμος και χώματα και αντιλαμβάνεται ό καθένας τί θά γίνει με μία νεροποντή.
Σωροί από μπάζα στους δρόμους ακόμη και βουναλακι μπάζων σέ περίβολο εκκλησίας.
Επίσης στις επιστρώσεις με άσπρο τσιμέντο, υπάρχουν εμβαθυνσεις από ροδιές αυτοκινήτων που είναι επικίνδυνες για πεζούς και αυτοκίνητα.
Ενα άλλο μεγάλο θέμα είναι ή πολυπαθης οδός Παύλου Μελά.
Είναι ένας στενός δρόμος, με διπλή κυκλοφορία που δέχεται καθημερινά, μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων καί δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα και μικροατυχήματα.
Κατά τά άλλα πομπώδεις ανακοινώσεις.
“ΑΝΑΠΛΆΘΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ  ΒΑΡΟΥΣΙ!!!!!
Οι αρμόδιοι σκέφτονται να δώσουν κάποια λύση;;;;

18 ΣΧΟΛΙΑ

  • Είχαν 12 χρόνια να κάνουν ανάρτηση στο φέισμπουκ;; Στον Καταβούτα γρήγορα! Ακούς εκεί, που θέλουν και τον Νικολάκη…

   • Δεν απάντησες, ο Σύλλογος αυτός έχει ενεργά μέλη με συνδρομή και κάνει εκλογές ?
    Αλλιώς τι εκπροσωπεί, για να ζητά συνάντηση με φορείς?

    • Και τι με νοιάζουν εμένα όλα αυτά; Στο Βαρούσι μένω; Εμένα το φέισμπουκ με ενδιαφέρει. Κι αφού δεν κάνουν αναρτήσεις, στον Καταβούτα κι ακόμα παραπέρα.

    • Είναι ανίκανοι οι δημοτικοί άρχοντες να επιλύσουν τα αυτονόητα. Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Εμείς ήμαστε τα κορόιδα που τούς στέλνουμε με την ψήφο μας να μας διοικούν και να μας εμπαίζουν με τις ακακίες τους. Είμαστε όρνια και γκαφάλια τρικαΛινά

 1. Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Σας γράφουν στ….. τους κι εσάς κι όλη την πόλη! Και κρύβονται. Θα βάλουν τον κάθε “Καταβούτα” να σας πει αρλούμπες και πούλο… 61%

 2. Τα οξυμένα προβλήματα,να μας ενεργοποιήσουν όλους.Ποτέ δεν είναι αργά.Θελουμε απλά λύση όλων των μικρών και μεγάλων προβλημάτων.Το παραμύθι των ανταποδοτικών τελών να λάβει,τέλος.Λευτά υπάρχουν,θέλουμε λίγα για την πλατεία,λίγα για το βαρούσι,λίγα για τα μανάβικα και τις υπόλοιπες ανάγκες των πλημηροπάθών,και όσων υποφέρουν.Βοηθειστε,όλους.Σεμνα ταπεινα ,στην διαθεσή σας.

 3. Σύλλογος Βαρουσιού δεν υπάρχει..δεν υπάρχουν ούτε μέλη,ούτε εκλογές ,ούτε συνεδριάσεις,ούτε θητεία, ούτε συνδρομές..ούτε τίποτα.. Απλά τον έχει κάνει τον σύλλογο “κτήμα” του ,αυθαίρετα ο ψυχίατρος Γ.Κ…Αυτό δεν σημαίνει ότι η κάθε δημοτική αρχή έχει το δικαίωμα να μην ενδιαφέρεται- λόγω κενού εξουσίας- και να κακοποιεί την πιο ιστορική και όμορφη συνοικία της πόλης? Δυστυχώς όλες οι δημοτικές αρχές ,με αποκορύφωμα οι δύο τελευταίες ,έχουν μετατρέψει το Βαρούσι σε μια εγκαταλειμμένη και “βομβαρδισμένη” από τα χωρίς πρόγραμμα και λογική σκαψίματα ..

  • Ας πάνε στο Πρωτοδικείο να ζητήσουν ορισμό διοίκησης τότε οι κάτοικοι-μέλη .
   Δε μπορεί ένας ισόβιος πρόεδρος, να δηλώνει ότι είναι “ο Ναπολεών”

 4. Ο σύλλογος ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ είναι ένας από τους 2-3 που δυστυχώς έχουν απομείνει στην πολη μας. Ενεργός με πολλές παρεμβάσεις που έχουν σώσει τη συνοικία από την τσιμεντοποίηση που επιχειρήθηκε από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές και τους «γνωστούς» κατοίκους… το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει ακόμα μια επίθεση εναντίον κυρίως του προέδρου αλλα και του υπόλοιπου ΔΣ χρησιμοποιώντας πλέον ακόμα και τον «παπα» της ενορία που πάλι πέφτει στο κενό. Είναι γνωστο ότι υπάρχει συνδρομή και εκλογές με τη συντριπτική συμμετοχή των κατοίκων καθώς και καταγγελίες δημόσιες κατά των δημοτικών αρχών που παραμελούν σκοπίμως την συνοικία.
  Ας μην χάνουμε το δάσος και μένουμε στο δέντρο από την παραπληροφόρηση μερικών αποτυχημένων συκοφαντών!

 5. Δεν μένω στο Βαρουσι! Το αν υπάρχει ένας σύλλογος ή όχι διαπιστώνεται με ευκολία. Θα περίμενα από τους κατοίκους να είναι ενωμένοι για να σώσουν το στολίδι της πόλης μας και να μην ενεργούν στην ουσία υπέρ της δημοτικής αρχής που έχει διαλύσει όλη την πολη στο βωμό του κέρδους .

 6. Τελικά θα γίνει το έργο ή θα συζητάμε για το Σύλλογο; Παίζετε περίεργο παιχνίδι αποπροσανατολισμού οι σχολιαστές σε ράδιο και sites. Δε χωράνε άτομα σε εντεταλμένη υπηρεσία απαξίωσης της συνοικίας, όταν το θέμα είναι η υποβάθμισή της (η οποία φαντάζει πλέον πιο οργανωμένη), για λόγους πιθανούς real estate. Δε σώζεται η κατάσταση από τα τσιράκια, όταν η κεντρική πλατεία είναι εκεί για να θυμίζει τα αντίθετα από όσα λένε. Κανά χορτάρι θα κόψουμε ή δε μας αρέσει η φάτσα του προέδρου; Η πισίνα δηλαδή στο κολυμβητήριο γιατί ήρθε σε τέτοια κατάσταση; Πίεζαν προπονητές ή γονείς για κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος; Καμία ασφαλτόστρωση θα γίνει σε άλλες γειτονιές ή χρησιμοποιούμε τις λακούβες για προώθηση μικροπολιτικών αξιώσεων; Και στην τελική οι πολίτες τί είμαστε όμηροι στα χέρια του κάθε αντιδημάρχου, υπαλλήλου, γραμματέα, εργολάβου για να κερδίσουν το όποιο όφελος θέλουν; Δεν είναι σοβαρή Διοίκηση αυτή. Μας παραδειγματίζετε στην τελική με αυτοδικία και με μαφιόζικες πιέσεις; Ή είναι μόνο στο Βαρούσι οι “περίεργοι”, που απλά θέλουν να πιάνουν τόπο τα λεφτά που τους παίρνετε; Εκτός αν φτάσετε σε σημείο πρώην υπουργού και περνάτε τα σπίτια ένα ένα να μας χαστουκίζετε…
  Κι ας μπει επιτέλους ένα φίλτρο, που σχολιάζει η κάθε “κατίνα” αν ανεβάζει story ένας σύλλογος, ενώ η ίδια κάνει σχέδια prison break κάθε μέρα για βγει από τη γειτονιά της. Αν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, θυμηθείτε την ειδικότητά του (ξέρετε σε ποιόν αναφέρομαι), ρίξτε τον εγωισμό σας και ζητείστε του βοήθεια. Η ασθένεια δεν είναι ντροπή!

 7. Ότι υπάρχει και ενδιαφέρεται για γειτονιά για αξίες για ήθη έθιμα και πολιτισμό Δεν είναι στο δικό τους λεξιλόγιο ούτε ιστορία ούτε παρελθόν. Οι άνθρωποι είναι με το αβέβαιο μέλλον

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης