Επίθεση της “Φυσάει Κόντρα” στην “Επανεκκίνηση Τώρα” Reviewed by Momizat on . Για την επίσκεψη στην ΕΛΜΕΤ, που πραγματοποίησε χθες ο Δημ. Παπαστεργίου και μέλη της "Επανεκκίνηση Τώρα", ο έτερος Δημήτρης, ο Παπαθανασίου, υποψήφιος Δήμαρχος Για την επίσκεψη στην ΕΛΜΕΤ, που πραγματοποίησε χθες ο Δημ. Παπαστεργίου και μέλη της "Επανεκκίνηση Τώρα", ο έτερος Δημήτρης, ο Παπαθανασίου, υποψήφιος Δήμαρχος Rating: 0

Επίθεση της “Φυσάει Κόντρα” στην “Επανεκκίνηση Τώρα”

Επίθεση της “Φυσάει Κόντρα” στην “Επανεκκίνηση Τώρα”

Για την επίσκεψη στην ΕΛΜΕΤ, που πραγματοποίησε χθες ο Δημ. Παπαστεργίου και μέλη της “Επανεκκίνηση Τώρα”, ο έτερος Δημήτρης, ο Παπαθανασίου, υποψήφιος Δήμαρχος με τη “Φυσάει Κόντρα”, έκανε το εξής σχόλιο:

“Τα αιτήματα των εργαζομένων, όπως π.χ. των εκπαιδευτικών, οι δημοτικές παρατάξεις καλούνται να τα παλέψουν και να αγωνισθούν για αυτά στο δρόμο του αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που προωθεί χιλιάδες απολύσεις και διαθεσιμότητες , μπροστά στο κοινοβούλιο στην πλατεία Συντάγματος όταν ψηφίζονται τα μνημόνια και τα πολυνομοσχέδια που στέλνουν χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργεία και στη φτώχεια , στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και δείχνοντας την αλληλεγγύη τους έξω από το χώρο των συνελεύσεων της ΕΛΜΕΤ και όχι με επικοινωνιακού τύπου “συναντήσεις” στα γραφεία για να βγουν οι “απαραίτητες” προεκλογικής στόχευσης φωτογραφίες . Οι για χρόνια απόντες από το κίνημα αντίστασης και διεκδίκησης των εργαζομένων , ας μην παριστάνουν τους αγωνιστές της “τελευταίας στιγμής” . Είναι πραγματικά άχαρος ο ρόλος τους”.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή