Επίθεση “Φυσάει Κόντρα” σε Παπαστεργίου για τα ζητήματα Υγείας Reviewed by Momizat on . Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ Ο επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση Τώρα» κ. Παπαστεργίου κατά την πρόσφατη επί Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ Ο επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση Τώρα» κ. Παπαστεργίου κατά την πρόσφατη επί Rating: 0

Επίθεση “Φυσάει Κόντρα” σε Παπαστεργίου για τα ζητήματα Υγείας

Επίθεση “Φυσάει Κόντρα” σε Παπαστεργίου για τα ζητήματα Υγείας

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

Ο επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση Τώρα» κ. Παπαστεργίου κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Τρικάλων, την ίδια ημέρα μάλιστα που ολόκληρος ο υγειονομικός κόσμος βρισκόταν στο δρόμο έξω από τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ και αγωνιζόταν για να μην υπονομευθεί ακόμα περισσότερο ο δημόσιος χαρακτήρας της παροχής της πρωτοβάθμιας υγείας, που περνά και μέσα από την κατάργηση του ΕΟΠΥΥ, την οποία προωθεί το νομοσχέδιο του δολοφόνου της δημόσιας υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, προχώρησε στην προβολή κάποιων προτάσεων οι οποίες όμως δεν στοχεύουν στην αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων της παρεχόμενης δημόσιας υγείας .

Οποιαδήποτε κίνηση προαγωγής της υγειονομικής φροντίδας, είτε μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είτε μέσω άλλου φορέα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την απαραίτητη στήριξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, της οποίας το γκρέμισμα βιώνει ο Ελληνικός λαός αυτές τις ημέρες και η οποία πρέπει να λειτουργεί απρόσκοπτα και σε σωστές βάσεις για να συνδεθεί με την προαγωγή υγείας ή την αποκατάσταση.

Θα περίμενε λοιπόν κάνεις από έναν υποψήφιο δήμαρχο, να πάρει σαφή και ξεκάθαρη θέση για την διάλυση των δομών της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και να ξεκαθαρίσει παράλληλα στην συνέχεια τι είδους υγεία προτείνει για τον τόπο του και την πόλη του.

Θα στηρίξει τους αγώνες των εργαζομένων, των γιατρών, των υγειονομικών γενικότερα, απέναντι στον κυβερνητικό «οδοστρωτήρα» της λαϊκής και δημόσιας υγείας, ή θα πριμοδοτήσει τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα των θεραπευτηρίων που ξεφυτρώνουν και στην περιοχή μας, τοποθετώντας στο συνδυασμό του ανθρώπους που τα στελεχώνουν και τα αντιπροσωπεύουν στην πόλη μας;

Όλα τα άλλα είναι προτάσεις και ιδέες που διατυπώνονται μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους και στοχεύουν στην επίτευξη μίας κενής περιεχομένου εκλογικίστικης τακτικής .

Το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» θεωρεί ότι για το   Νοσοκομείο Τρικάλων προηγείται η αντιμετώπιση της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης και ότι είναι δεδομένη η πληρότητα του επιστημονικού και ανθρωπιστικού έργου του συνόλου των τμημάτων του.

Αυτό που απαιτούν οι πολίτες από τις δημοτικές παρατάξεις είναι να διατυπώσουν όχι καινοφανείς ιδέες σαν διαφημιστικά τρυκάκια, αλλά συνολικές προτάσεις για την αντιμετώπιση των αναγκών της κοινωνίας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή