Επίσημη έναρξη για την ομορφότερη γιορτή Reviewed by Momizat on . Η Μεγαλύτερη και ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας άνοιξε τις πύλες της και από χθες Παρασκευή 28 Νοεμβρίου άρχισε να υποδέχεται τους πρώτους της Η Μεγαλύτερη και ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας άνοιξε τις πύλες της και από χθες Παρασκευή 28 Νοεμβρίου άρχισε να υποδέχεται τους πρώτους της Rating: 0

Επίσημη έναρξη για την ομορφότερη γιορτή

Επίσημη έναρξη για την ομορφότερη γιορτή

Η Μεγαλύτερη και ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας άνοιξε τις πύλες της και από χθες Παρασκευή 28 Νοεμβρίου άρχισε να υποδέχεται τους πρώτους της επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-Trikala A.E., ο Αι Βασίλης, τα ξωτικά του, οι Νεράιδες και οι Μάγοι των Χριστουγέννων άρχισαν για 4η συνεχόμενη χρονιά να δέχονται χιλιάδες επισκέπτες και να τους ξεναγούν στον μαγικό κόσμο του «Μύλου των Ξωτικών».

Την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί με εντυπωσιακό τρόπο η Επίσημη Τελετή Έναρξης του «Μύλου των Ξωτικών». Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων θα ανοίξει και επίσημα τις πύλες της για επισκέπτες από όλο τον κόσμο και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου θα κηρύξει την έναρξη του Μύλου.

Το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας BoysandNoise θα βρίσκεται στην σκηνή του Μύλου που θα γεμίσει από μελωδίες, για τη μαγνητοσκόπηση της εκπομπής ¨Ταξιδεύοντας¨ με τον Χρήστο Νέζο που θα προβληθεί ανήμερα των Χριστουγέννων στο Mega Channel.

Η Μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει… στα Τρίκαλα!! Θα είμαστε όλοι εκεί!

boysnoise

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή