Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον Θαν. Μεριβάκη για τη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Μπορεί να μην έχει ξεκαθαριστεί, τι ακριβές θα κάνει η ΝΔ με τους Θανασάδες στη Φαρκαδόνα, αλλά ο Θαν. Μεριβάκης σήμερα προχώρησε σε διά των ΜΜΕ δήλωση υποψηφιό Μπορεί να μην έχει ξεκαθαριστεί, τι ακριβές θα κάνει η ΝΔ με τους Θανασάδες στη Φαρκαδόνα, αλλά ο Θαν. Μεριβάκης σήμερα προχώρησε σε διά των ΜΜΕ δήλωση υποψηφιό Rating: 0

Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον Θαν. Μεριβάκη για τη Φαρκαδόνα

Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον Θαν. Μεριβάκη για τη Φαρκαδόνα

Μπορεί να μην έχει ξεκαθαριστεί, τι ακριβές θα κάνει η ΝΔ με τους Θανασάδες στη Φαρκαδόνα, αλλά ο Θαν. Μεριβάκης σήμερα προχώρησε σε διά των ΜΜΕ δήλωση υποψηφιότητας. Σε αυτή αναφέρει:

 

Δήλωση υποψηφίου δημάρχου Δήμου Φαρκαδόνας, Θανάση Μεριβάκη, επικεφαλής του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για το Δήμο Φαρκαδόνας»

 

 

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, δημότισσες και δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας

 

Έχοντας μάθει στη ζωή μου να δουλεύω σκληρά, να θέτω και να πετυχαίνω υψηλούς στόχους απευθύνομαι και πάλι σε όλους εσάς. Όλους εσάς με τους οποίους δώσαμε αγώνες μαζί και που όταν μας δόθηκε η ευκαιρία, τη τετραετία 2003-2006, αποδείξαμε πως ΜΑΖΙ μπορούμε να θέσουμε και να πετύχουμε υψηλούς στόχους. Τότε πετύχαμε πολλά. Τώρα μπορούμε ακόμη περισσότερα. Μπορούμε, μέσα από πολλή και σκληρή δουλειά να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε ο μεγάλος και ενιαίος Δήμος Φαρκαδόνας, να γίνει σημείο αναφοράς. Έχουμε τη θέληση, έχουμε τη γνώση, έχουμε αποδείξει πως ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το κάνουμε.

Όλους τους προηγούμενους μήνες έκανα προσπάθειες συνεννόησης με πολλούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες της περιοχής μας. Προσπάθεια συνεννόησης, ώστε ΜΑΖΙ να δουλέψουμε για το Δήμο μας. Απέβησαν άκαρπες. Δεν μπορώ να δώσω άλλο χρόνο σε κανέναν. Δεν μπορεί να περιμένει ο τόπος μας άλλο. ΤΩΡΑ είναι Η ΩΡΑ της μεγάλης απόφασης.

Σας καλώ όλους με πνεύμα συνεργασίας και με συστράτευση όλων εκείνων των δυνάμεων που έχουν ως προτεραιότητα τον δημότη και τις ανάγκες του.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το κάλεσμά μου για ενεργοποίηση όλων των υγειών δυνάμεων του τόπου μας βρίσκει ήδη ανταπόκριση και νέοι φίλοι που απέδειξαν στην πράξη το ενδιαφέρον και την αγάπη για τον τόπο μας,  προστίθενται σε μια συλλογική προσπάθεια.

Μια συλλογική προσπάθεια που δεν εγγυάται μόνο  το νικηφόρο αποτέλεσμα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, αλλά την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και τη  συλλογική λειτουργία του Δήμου Φαρκαδόνας, την οποία έχουμε θέσει ως κοινή προτεραιότητα.

 

Ζητώ από τους συνδημότες μας να στηρίξουν αυτή μας τη προσπάθεια. Τώρα έφτασε η ώρα να μας δώσουν  τη δύναμη να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ για να κάνουμε τον Δήμο Φαρκαδόνας, όπως όλοι τον ονειρευόμαστε.

 

Με εκτίμηση

Θανάσης Μεριβάκης

Υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή