Επίσημη κάθοδος στον Δ. Πύλης από τον Κ. Μαράβα Reviewed by Momizat on . Χριστουγεννιάτικα, δυναμικά και με αυτοπεποίθηση, ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα ο Κώστας Μαράβας. Ο συνδυασμός του και οι βασικές αρχές θα παρουσιαστούν επισ Χριστουγεννιάτικα, δυναμικά και με αυτοπεποίθηση, ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα ο Κώστας Μαράβας. Ο συνδυασμός του και οι βασικές αρχές θα παρουσιαστούν επισ Rating: 0

Επίσημη κάθοδος στον Δ. Πύλης από τον Κ. Μαράβα

Επίσημη κάθοδος στον Δ. Πύλης από τον Κ. Μαράβα

Χριστουγεννιάτικα, δυναμικά και με αυτοπεποίθηση, ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα ο Κώστας Μαράβας. Ο συνδυασμός του και οι βασικές αρχές θα παρουσιαστούν επισήμως την ερχόμενη Κυριακή στην Πύλη, την έδρα του Δήμου που διεκδικεί. Το όνομα δεν αλλάζει («Πρώτα ο Ανθρωπος») και θα ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία για τη νίκη στις εκλογές του Μαΐου. Η σχετική πρόσκληση αναφέρει:

 

“Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Θα είναι μεγάλη η χαρά αλλά και η τιμή να παρευρεθείτε στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου για το δήμο Πύλης στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:30 μ.μ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Πύλης.

Με αίσθημα ευθύνης και με σταθερή προσήλωση στις αξίες που υπηρετώ, με συνέπεια στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, θα ανακοινώσω την πρόθεση μου να είμαι επικεφαλής ενός νέου Δημοτικού Συνδυασμού και φιλοδοξώντας να οικοδομήσω μαζί σας μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης.

Κώστας Μαράβας”

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή