Επίσκεψη Δημήτρη Χατζηγάκη στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Reviewed by Momizat on . Το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Χατζηγάκης, συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού του. Ο κ. Δημήτ Το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Χατζηγάκης, συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού του. Ο κ. Δημήτ Rating: 0

Επίσκεψη Δημήτρη Χατζηγάκη στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων

Επίσκεψη Δημήτρη Χατζηγάκη στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων

Το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Χατζηγάκης, συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού του.

Ο κ. Δημήτρης Χατζηγάκης συνάντησε τον Πρόεδρο κ. Νίκο Ευθυμιάδη ο οποίος και τον ενημέρωσε για το έργο που επιτελεί το Θεραπευτήριο αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο κ. Δ. Χατζηγάκης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την προσπάθεια που γίνεται στο Θεραπευτήριο τόσο από το Δ.Σ. όσο και από τους εργαζομένους και από τα όσα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα με τα λίγα μέσα που διαθέτουν.

Ο κ. Δ. Χατζηγάκης συναντήθηκε και με τους εργαζομένους του Θεραπευτηρίου και είχε την ευκαιρία να ακούσει τις απόψεις τους για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματά τους και να διαβεβαιώσει ότι θα είναι στο πλευρό τους στην επίλυση των πολλών και δύσκολων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή