"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

Επίσκεψη μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων στον ΟΤΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων του Εργαστηριακού Κέντρου Τρικάλων, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων, της ειδικότητας “Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων” του τομέα Ηλεκτρολογίας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις 01- 04 – 2015 στο Τμήμα Τεχνικών Εγκαταστάσεων του ΟΤΕ.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης υποδέχτηκε του μαθητές και τους εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας των συστημάτων καθώς επίσης τους παρουσίασε διάφορες μονάδες και εξαρτήματα των εγκαταστάσεων. Οι μαθητές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση και ο υπεύθυνος της επιχείρησης απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και στις απορίες τους.

Η επίσκεψη των μαθητών του τομέα Ηλεκτρολογίας είχε ως σκοπό την απόκτηση νέων γνώσεων πάνω στο αντικείμενο των σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών μεθόδων αλλά και την γνωριμία των μαθητών με το συγκεκριμένο επάγγελμα του τεχνικού ΟΤΕ και τις τεχνικές γνώσεις που αυτό απαιτεί.

Η διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων και οι καθηγητές που συμμετείχαν στην επίσκεψη θέλουν να ευχαριστήσουν τους υπευθύνους της τεχνικής υπηρεσίας του ΟΤΕ στα Τρίκαλα για την φιλοξενία τους και την ιδιαίτερα εξαιρετική παρουσίαση που έκαναν στους μαθητές.

EPAL_OTE_3 EPAL_OTE_2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης