Επίσκεψη Παν. Πάτρα στη Δεσκάτη Reviewed by Momizat on .   Την Τετάρτη 14 Μαΐου ο Παναγιώτης Πάτρας υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη επισκέφθηκε την πόλη της Δεσκάτης. Στο πλαίσιο της επ   Την Τετάρτη 14 Μαΐου ο Παναγιώτης Πάτρας υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη επισκέφθηκε την πόλη της Δεσκάτης. Στο πλαίσιο της επ Rating: 0

Επίσκεψη Παν. Πάτρα στη Δεσκάτη

Επίσκεψη Παν. Πάτρα στη Δεσκάτη

 

Την Τετάρτη 14 Μαΐου ο Παναγιώτης Πάτρας υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη επισκέφθηκε την πόλη της Δεσκάτης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του συναντήθηκε με φορείς της πόλης, μίλησε με πολίτες και επισκέφθηκε τον νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο για τον Δήμο Δεσκάτης κο Νικόλαο Μίγκο επικεφαλή του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για το αναπτυξιακό μέλλον της περιοχής.

«Το 75% περίπου της νομοθεσίας της ΕΕ έχει εφαρμογή στο τοπικό ή το περιφερειακό επίπεδο . Παράλληλα, με την εφαρμογή της Συνθήκης της Λισαβόνας, οι περιφέρειες της Ευρώπης αποκτούν περισσότερες δυνάμεις. Ωστόσο οι περιφερειακές ανισότητες που παρατηρούνται στην ΕΕ οφείλονται σε πολλούς παράγοντες, όπως σε εγγενή μειονεκτήματα, λόγω της απομακρυσμένης γεωγραφικής θέσης μιας περιφέρειας. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για την Δεσκάτη, λόγω της γεωγραφικής της θέσης!  Ο κος Μίγκος και οι συνεργάτες τους έχουν άποψη για το πώς οι χρηματοδοτήσεις της ΕΕ μπορούν να συμβάλλουν στην άρση των μειονεκτημάτων αυτών. Ελπίζω η ψήφος των πολιτών της Δεσκάτης να τους δώσει την ευκαιρία να τις θέσουν σε εφαρμογή! Καλή επιτυχία» δήλωσε ο Παναγιώτης Πάτρας μετά το πέρας της συνάντησης στο Δημαρχείο της Δεσκάτης.

 

Αφήστε το σχόλιο σας