Επίσκεψη στην Καλαμπάκα του Μιχάλη Ταμήλου Reviewed by Momizat on . Τη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Ο κ. Ταμήλος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παραγωγούς Τη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Ο κ. Ταμήλος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παραγωγούς Rating: 0

Επίσκεψη στην Καλαμπάκα του Μιχάλη Ταμήλου

0000000000000000000000000

Τη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Ο κ. Ταμήλος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παραγωγούς – πωλητές της λαϊκής αγοράς, ενώ ταυτόχρονα αγκαλιάστηκε με θέρμη από τον απλό κόσμο της Καλαμπάκας που τον συνάντησε στη λαϊκή αγορά.
Ο κ. Ταμήλος στο πλαίσιο της επίσκεψης του, στη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας, περπάτησε στο εμπορικό κέντρο της Καλαμπάκας και επισκέφθηκε πολλά καταστήματα και επιχειρήσεις για να αφουγκραστεί τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου και να τους μεταφέρει μηνύματα αισιοδοξίας ότι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές με κορμό τη Ν.Δ., θα οδηγήσει τη χώρα με σταθερά βήματα έξω από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.

0000000000000000000000000000
Τέλος, ο κ. Ταμήλος επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καλαμπάκας, προκειμένου να συναντήσει το Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Χρήστο Σινάνη και να οριστικοποιήσει την κεντρική ομιλία του για την περιοχή της Καλαμπάκας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι στο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή