Επίσκεψη Ταμήλου στη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, επισκέφθηκε το Σαββάτο τη λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας.. Στην πλατεία της Φαρκαδόνας ο κ. Ταμήλος είχε την ευκαιρία να συ Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, επισκέφθηκε το Σαββάτο τη λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας.. Στην πλατεία της Φαρκαδόνας ο κ. Ταμήλος είχε την ευκαιρία να συ Rating: 0

Επίσκεψη Ταμήλου στη Φαρκαδόνα

Επίσκεψη Ταμήλου στη Φαρκαδόνα

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, επισκέφθηκε το Σαββάτο τη λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας.. Στην πλατεία της Φαρκαδόνας ο κ. Ταμήλος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες και παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας και να συνομιλήσει μαζί τους για  αγροτικά θέματα.

Ο κ. Ταμήλος αφού ολοκλήρωσε την επίσκεψή του, στη λαϊκή αγορά παρακάθησε σε αυτοδιοικητικό τραπέζι, με τον πρώην Δημάρχου Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψηφίου κ. Μεριβάκη. Η αυτοδιοικητική παρέα προέκυψε μετά από συνάντηση που προκάλεσε ο κ. Μεριβάκης, με μία σειρά δημοτικών και τοπικών συμβούλων, από την οποία συνάντηση προέκυψε η συγκρότηση ενός ισχυρού πόλου για τη διεκδίκηση του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η επιτυχία της συνάντησης γιορτάστηκε με κεράσματα από τον κ. Μεριβάκη σε καφετέρια στην πλατεία της Φαρκαδόνας. Στο τραπέζι προσκλήθηκε ο κ. Ταμήλος και παρακάθισαν οι Ζαφείρης Ευάγγελος (Ράμπο), Γιάννης Αναγνώστου, Ιωάννης Μέμηλας και Αχιλλέας Νταντάλιας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, δεσμεύθηκαν να αγωνιστούν με επικεφαλής τον πρ. Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Μεριβάκη προκειμένου να απαλλαγεί ο Δήμος Φαρκαδόνας από μία ανίκανη Δημοτική Αρχή, στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου.

(Από το πολιτικό γραφείο)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή