Επίσκεψη του δήμαρχου Τρικκαίων στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Τα κεντρικά γραφεία της Ε.Α.Σ. Τρικάλων   επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Αναστασίου όπου Τα κεντρικά γραφεία της Ε.Α.Σ. Τρικάλων   επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Αναστασίου όπου Rating: 0

Επίσκεψη του δήμαρχου Τρικκαίων στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Τρικάλων

Επίσκεψη του δήμαρχου Τρικκαίων στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Τρικάλων

Τα κεντρικά γραφεία της Ε.Α.Σ. Τρικάλων   επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Αναστασίου όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρό της κ. Αχιλλέα Λιούτα.

Επίσκεψη του δήμαρχου Τρικκαίων στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Τρικάλων

Ο κ. Παπαστεργίου επισκέφθηκε τα γραφεία της Ε.Α.Σ. Τρικάλων στο Μεγαλοχώρι όπου λειτουργούν και τα κεντρικά εκκοκκιστήρια, ενόψει της νέας εκκοκκιστικής περιόδου. Ο κ. Λιούτας ενημερώνοντας τον Δήμαρχο Τρικκαίων για τα δεδομένα της βαμβακοκαλλιέργειας αναφέρθηκε  στα προβλήματα που προέκυψαν λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων οι οποίες επηρέασαν αρνητικά την εξέλιξη των καλλιεργειών στο τελικό τους στάδιο.

Επίσης, ενημέρωσε τον κ. Παπαστεργίου  ότι φέτος η Ένωση θα παραλάβει βαμβάκι σε τρία εκκοκκιστήρια. Στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Στα Σερβωτά και στο Νέο Μοναστήρι όπου λόγω των ευνοϊκότερων καιρικών συνθηκών ξεκίνησαν ήδη οι παραλαβές βαμβακιού.

Τέλος ο Πρόεδρος του Συνεταιριστικού Ομίλου ενημέρωσε τον Δήμαρχο Τρικκαίων για τη συνεχή ανοδική πορεία τόσο της Συνεταιριστικής Γαλακτοβιομηχανίας ΤΡΙΚΚΗ τα ποιοτικά προϊόντα της οποίας γίνονται γνωστά σε ευρύτερο καταναλωτικό κοινό αλλά και της Οξοποιίας ΜΕΤΕΩΡΑ η οποία κατέχει τη μερίδα του λέοντος της εγχώριας αγοράς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή