Επίσκεψη του ευρωβουλευτή Νίκου Χουντή στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Ο Νίκος Χουντής μέλος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας θα πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη και περιοδεία στη δυτ Ο Νίκος Χουντής μέλος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας θα πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη και περιοδεία στη δυτ Rating: 0

Επίσκεψη του ευρωβουλευτή Νίκου Χουντή στα Τρίκαλα

Επίσκεψη του ευρωβουλευτή Νίκου Χουντή στα Τρίκαλα

Ο Νίκος Χουντής μέλος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας θα πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη και περιοδεία στη δυτική Θεσσαλία σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο. 

Ειδικότερα σήμερα στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων (στο καφενείο του Γιώργου  Παπαντώνη ) σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση που θα επικεντρωθεί στα προβλήματα της αγροτιάς μέσα στο διαρκές μνημόνιο της κυβέρνησης, αλλά και στην εναλλακτική πολιτική πρόταση της ΛΑ.Ε. για τη διαγραφή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους, σε μια Ελλάδα χωρίς λιτότητα και ευρώ.

Στις 10 το πρωί του Σαββάτου  θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Συνεταιρισμού αγελαδοτρόφων και προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας στα γραφεία του συνεταιρισμού στη Λαζαρίνα και στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Τρικάλων στο ξενοδοχείο Αχίλλειο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή